Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 15

Subiect: Cea mai buna optimizare

Afișare hibrid

razva este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    20th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    345
    Putere Rep
    28

Implicit Cea mai buna optimizare

Salut, as dori sa facem o dezbatere din care sa reiese un tutorial cu cea mai buna optimizare pentru un site. Desi informatii sunt peste tot si foarte multe sunt extrem de bune, schimbarile frecvente ale google si varietatea de solutii dau peste cap un incepator in ale Seo.
    Ceea ce doresc de la acest topic este sa luam un site imaginar pe care sa il optimizam cat mai bine de la punerea lui online pana ajunge sus. Care e cea mai buna varianta de a-l urca in mod gratuit?

Din punctul meu de vedere, trebuie gasit o nisa care poate deveni virala, cu informatii de calitate si trebuie actualizat zilnic, fara linkuri externe obtinute artificial, eventual cu cateva linkuri cumparate de pe site-uri de calitate. Am observat ca daca postez zilnic pe un site nou, fara sa ii ofer niciun link extern din Directoare, comentarii, directoare de articole sau advertoriale si ii ofer doar un mic impuls facand publice articolele pe Facebook, acesta creste destul de repede singur.

( Stiu ca acei ce au retete de succes nu le dau si mi se pare si norma, insa pot oferi mici idei pe care sa construim o solutie publica )
    Ofer servicii de content writing !

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de razva Vezi Post
    Salut, as dori sa facem o dezbatere din care sa reiese un tutorial cu cea mai buna optimizare pentru un site. Desi informatii sunt peste tot si foarte multe sunt extrem de bune, schimbarile frecvente ale google si varietatea de solutii dau peste cap un incepator in ale Seo.
    Ceea ce doresc de la acest topic este sa luam un site imaginar pe care sa il optimizam cat mai bine de la punerea lui online pana ajunge sus. Care e cea mai buna varianta de a-l urca in mod gratuit?

Din punctul meu de vedere, trebuie gasit o nisa care poate deveni virala, cu informatii de calitate si trebuie actualizat zilnic, fara linkuri externe obtinute artificial, eventual cu cateva linkuri cumparate de pe site-uri de calitate. Am observat ca daca postez zilnic pe un site nou, fara sa ii ofer niciun link extern din Directoare, comentarii, directoare de articole sau advertoriale si ii ofer doar un mic impuls facand publice articolele pe Facebook, acesta creste destul de repede singur.

( Stiu ca acei ce au retete de succes nu le dau si mi se pare si norma, insa pot oferi mici idei pe care sa construim o solutie publica )
    Nu exista ce vrei tu, pentru ca pur si simplu te contrazici singur.

" Care e cea mai buna varianta de a-l urca in mod gratuit" si "eventual cu cateva linkuri cumparate de pe site-uri de calitate."

Nu exista gratuit daca "postez zilnic pe un site", "facand publice articolele pe Facebook", "punerea lui online", "il optimizam cat mai bine" etc. Toate aceste "activitati" sunt pe bani. Indiferent ca le platesti, sau este timpul tau = costa!

Site-urile nu sunt identice, nisele nu sunt identice, concurenta nu este identica, contentul nu este identic, link-urile nu sunt identice, etc.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

razva este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    20th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    345
    Putere Rep
    28

Implicit

da, intr-adevar, m-am contrazis...evident, orice costa. Costul poate fi consemnat in bani sau in munca.Ceea ce vreau este varianta cea mai eficienta.
    Ofer servicii de content writing !

Silviu Popovici este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    11th April 2013
    Locaţie
    Bacau
    Posturi
    56
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de razva Vezi Post
    da, intr-adevar, m-am contrazis...evident, orice costa. Costul poate fi consemnat in bani sau in munca.Ceea ce vreau este varianta cea mai eficienta.
    Nu exista o varianta eficienta pentru un site oarecare deoarece fiecare plan de afaceri este diferit asa cum fiecare afacere este diferita. Se face o cercetare a cuvintelor sau a frazelor cheie si o analizare a competitiei, pentru a se ajunge la elaborarea unei strategii seo cat mai eficiente. Si acea strategie seo este personalizata,nu este asa zisa strategie seo unica.

SilviuB este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    36
    Posturi
    18
    Putere Rep
    0

Implicit

Din toata experienta care am acumulat-o, pot sa zic cu tarie ca siteul care este cel mai CORECT ... va ajunge si va ramane pe prima pagina. Inclusiv un site care are O SINGURA PAGINA, pagina care contine o enumerare si repetarea unor cuvinte.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

@razva
    Trebuie sa intelegi ca seo inseamna razboi: vrei sa cuceresti pozitiile altora.
    Pentru expresii cu greutate mica/medie poti lucra dupa vechiul ghid de aici Ghid: Plan SEO Complet unde mai poti adauga rezolvarea erorilor raportate de Bing - Webmaster Tools , care s-a dezvoltat f frumos in ultimii ani.
    Practic te bazezi pe faptul ca sunt prea multe de facut si concurenta nu are atata timp sau buget pentru cumparare linkuri.
    In 6-12 luni ajungi sigur pe pozitii rezonabile, urmand sa te rogi fie ca unchiu google sa spuna "tata, ai castigat destul - nu e cazul sa cotizezi si la adwords?" fie ca site-urile concurente sa nu lucreze si ele la mentinerea pozitiilor luate de tine.
    Pentru expresii grele, e razboi pe fata: te poti astepta atat la concurenti care practica black seo si va trebui sa ai om doar pt raportari, fie la concurenti care fie dispun de propriile portaluri, fie la concurenti care pot aloca bugete imense pentru cumparari de linkuri.
    Concluzionand: 100% gratuit (aloci doar timp pentru seo, programare, content, hosting) ... mai greut.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

2dor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    583
    Putere Rep
    36

Implicit

Din punctul meu de vedere, SEO e un concurs de popularitate. Daca iti dai seama cum sa-ti "cosmetizezi" site-ul astfel incat sa fie vedeta pe nisa lui vei avea doar de castigat. Si aici nu ma refer la design ci la continut si user experience.

Eu am observat ca multi webmasteri, iau un template free de pe net, baga continut de o calitate indoielnica si apoi incep sa faca free seo de genul comentarii pe bloguri, inscriere in directoare si alte chestii din astea antice. Rezultatul : sunt maturati la primul update. Cazuri sunt destule chiar si aici pe forum.

Seo nu inseamna razboi, ci inseamna sa fii cel mai bun din nisa ta. Iar cel mai bun poti fi doar daca faci lucruri de calitate.
    We buy things we don't need to impress people we don't like.
    Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare

Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

E totusi razboi si inca mare: ce te faci cand dupa mii de update zeci de site-uri promovate prin black seo par sa fie infipte acolo? Numai de calitate nu pote fi vorba la ele...
    Mi se spunea 1nesco

2dor este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    10th September 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    583
    Putere Rep
    36

Implicit

Fii sigur ca nu vor sta prea mult timp pe acolo. Depinde ce fel de business vrei sa faci, sa dai lovitura si sa fugi sau sa rezisti peste ani. Stii vorba aia romaneasca cu ulciorul care nu merge de multe ori la apa.

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    E totusi razboi si inca mare: ce te faci cand dupa mii de update zeci de site-uri promovate prin black seo par sa fie infipte acolo? Numai de calitate nu pote fi vorba la ele...
    We buy things we don't need to impress people we don't like.
    Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare

Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Explica-i asta clientului cand vede site-urile de 2 lei acolo Daca ii spui de marire de buget, lesineaza
    Mi se spunea 1nesco

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cea mai buna cale pentru optimizare Magento (on/off page) 2013
    De GabriELoS în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 21
    Ultimul Post: 12th April 2013, 15:58
  2. Buna ziua! Salutare(i)! Buna membrelor! Va salut in PM!
    De Tom în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 49
    Ultimul Post: 9th April 2013, 15:07
  3. caut persoana optimizare si servicii optimizare in engleza
    De blueeyesromanesti în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 24th July 2012, 22:00
  4. cea mai buna modalitate optimizare seo pentru un site nou
    De Paul în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 30th July 2011, 08:47
  5. Buna seara prieteni, buna seara Seopedia
    De aucr în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 15th May 2009, 20:21

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •