Salutare.
Pe scurt. Am un magazin on-line de echipamente securitate bazat pe magento care nu vrea sa apara in GoogleAcest site face in iulie-august aproape un an
Mai pe larg:
In luna iulie-august 2012 am cumparat acest domeniu magazin-supraveghere.ro pe care am instalat platforma magento 1.7.0.0. Am lucrat timp de aproximativ 1 luna, doua sau trei (in functie de timpul disponibil) la adaugare de produse, editare imagini, continut, etc. Apoi l-am pus in GWT sa vad efectele ulterioare optimizarii on/off page.
Ca orice incepator in arta SEO am zis sa:
- inscriu site-ul in directoare web (am vazut ca sunt liste cu cele mai bune/recomandate)
- creez pagina de fb unde postam cate un link, o imagine, un news, etc.
- articole pe blog (blogspot.com) cu link catre pagina mea
- blog in site (unde mai postam si acolo ceva articole - continut nou)
- directoare de articole (la fel cu link, catre mine pe cuvintele cheie ce ma intereseaza)
- clipuri pe youtube (doua trei acolo de prezentare)
si surpriza... acest domeniu nu vrea sa urce deloc. Nici macar in pagina 99 nu il gasesc si nu stiu ce sa ii mai fac, mai ales ca eu personal consider ca am respectat regulile de baza cand vine vorba de optimizarea on-page (referire la title-uri, atributul alt, keyword-uri, etc)
Am cautat tot felul de articole ce ma puteau indruma spre mai bine si am dat de un plugin laudat pentru magento - seo suite de la mageworx. L-am cumparat si eu (am dat ceva bani pe el) in speranta ca ma va ajuta, dar degeaba... Nici macar o pozitie nu a urcat al meu domeniu. Nu reusesc sa aduc site-ul asta mai aproape de prima pagina sub nicio forma sau ceva chiar imi scapa mie si nu stiu ce.
Un alt aspect ciudat ce mi s-a intamplat este ca un alt site de pe aceeasi nisa dar pe opencart, a urcat destul de repede pe pagina 2-3, ca apoi sa dispara brusc (asta s-a intamplat dupa ce intr-o seara cei de la hosting au avut probleme si site-ul nu mai functiona: sa fie asta o cauza?).
As avea nevoie de ajutorul vostru oricat de mic ar fi. N-as vrea nici sa dau 300-500 de euro unei firme care face asa ceva (SEO). Mai bine il bag in addwords si in secunda 2 sunt in prima pagina, nu mai trebuie sa astept acel interval 6-8 luni ca sa am rezultate.

Acest site face in iulie-august aproape un an
Răspunde cu citat