Postat în original de
razva
Salut, as dori sa facem o dezbatere din care sa reiese un tutorial cu cea mai buna optimizare pentru un site. Desi informatii sunt peste tot si foarte multe sunt extrem de bune, schimbarile frecvente ale google si varietatea de solutii dau peste cap un incepator in ale Seo.
Ceea ce doresc de la acest topic este sa luam un site imaginar pe care sa il optimizam cat mai bine de la punerea lui online pana ajunge sus. Care e cea mai buna varianta de a-l urca in mod gratuit?
Din punctul meu de vedere, trebuie gasit o nisa care poate deveni virala, cu informatii de calitate si trebuie actualizat zilnic, fara linkuri externe obtinute artificial, eventual cu cateva linkuri cumparate de pe site-uri de calitate. Am observat ca daca postez zilnic pe un site nou, fara sa ii ofer niciun link extern din Directoare, comentarii, directoare de articole sau advertoriale si ii ofer doar un mic impuls facand publice articolele pe Facebook, acesta creste destul de repede singur.
( Stiu ca acei ce au retete de succes nu le dau si mi se pare si norma, insa pot oferi mici idei pe care sa construim o solutie publica :) )