aaaaaaa.ro/televizoare/televizor-nume-xyz-cm-brand
aaaaaaa.ro/televizor-nume-xyz-cm-brand
Care e mai ok Mishu? Si de ce?
Hai cu frigidere:
aaaaaaa.ro/frigidere/frigider-cu-2-usi-arctic-ad276-263l-a-alb
aaaaaaa.ro/frigider-cu-2-usi-arctic-ad276-263l-a-alb
Care e aportul lui "frigidere"? Poti sa-mi explici clar, mai ales dpdv seo?
Asta? Tu vb serios, sau ai scris la misto?
www. hartie-igienica.ro/hartie-parfumata/hartie-igienica-cu-parfum-de-tei.html
Asta este spam!
Sau un shop foarte prost construit.
cautare: "hartie igienica cu parfum ieftina si buna"
Avantajul tau este 0 si tinde spre -
----------------------------------------------
www. hartie-igienica.ro/pishu-roz-in-doua-straturi.html
titlu: Hartie igienica pishu roz ieftina de calitate foarte buna
desc: ...
desc produs: ....
unde pishu e brand, roz e culoare, "doua straturi" este model sau optiune.
Cautare: " hartie igienica pishiu", "hartie igienica pishiu roz", "hartie igienica pishiu ieftina", "hartie igienica roz buna", "hartie igienica roz doua straturi" etc.
Care e domeniul tau? Zi unul similar, daca vrei sa nu stie nimeni
Nu link-ul decide cine apare primul. Noi vorbim teoretic, in caz de egalitate intre 2 site-uri (imposibil). Poti sa ai si bbbbbb.ro/agbtjy-675796-ATGB-66, daca ai super site, rankeaza fara probleme.
Ultima modificare făcută de Tom; 6th September 2013 la 20:14.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Asa si? Nu stie google plural?
Adica la cautarea televizoare xxx, rankeaza doar site-urile cu "televizoare", cele cu televizor nu? La frigidere, doar frigidere, frigider nu?
Frigidere 2 usi, este categorie, si rankeaza categoria (side-by-side). aaaaaa.ro/frigidere-2-usi/
Poti sa faci o cautare pe google, pentru exemplele tale si sa vezi cate site-uri cu "nume" singular rankeaza? (sa te uiti si la ce cuvinte "bolduieste" google)
Tu realizezi exact ce spui? Sau faptul ca incerci sa oferi sfaturi, fara sa ai habar ce zici?
Ultima modificare făcută de Tom; 6th September 2013 la 20:25.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Stii ceva, Tom? Umorul tau "fin" este uneori cam grosolan. Sa nu crezi ca am tacut pentru ca n-am observat.
Oricum, imi plac argumentele tale.
Sunt de putin timp pe forumul asta si am inceput, cred , sa imi formez o impresie despre userii mai activi.
Stiu ca esti un om important, dar cu asemenea atitudini, in ochii mei devii din ce in ce mai (ni)mic.
Stau si socotesc... de cate negative e nevoie sa fiu scos de pe forum? Spor la negative!
Mishu (nu pishu)
Domeniul e: produse naturiste/suplimente alimentare
In domeniul asta, este o concurenta modesta, probabil si deoarece majoritatea farmacistilor (vezi magazinele online ale farmaciilor mari) sau a celor din domeniu naturist, nu au cunostinte si habar de seo. Reversul este cu cei care au habar de seo dar nu si invers, si fac site-uri ok de suplimente, dar fara cunoasterea domeniului, nu evolueaza la nivelul asteptarilor lor, si se muta, concentreaza mai devreme sau mai tarziu spre alte domenii. Si atunci ma gasesc eu in situatia in care vreau sa urc mult afacerea asta. Nu am inceput cu ea, am un alt domeniu in care am mai multa expertiza, dar imi place, si vreau sa joc si eu in domeniu.
O sa dezgrop acest topic pentru a nu crea altul nou. Am o dilema privind structura optima a linkurilor.
Daca avem un site cu multe categorii (hoteluri, bilete de avion, rent a car, citybreak etc etc), care ar fi varianta optima daca ma intereseaza string-ul "hoteluri roma"? Numele tarii trebuie sa apara cumva pentru ca sunt orase cu aceeasi denumire din tari diferite (San Jose, de exemplu, este si in America si in Costa Rica).
site/hoteluri-roma-italia
site/italia/hoteluri-roma
Alte idei?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)