Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234
Rezultate 31 la 39 din 39

Subiect: Cum ar trebuie sa fie structura link-urilor unui site in 2013?

Afișare hibrid

imagini este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    29th June 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    677
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Catalin Cerga Vezi Post
    Site/italia/roma/hoteluri/nume_hotel
    Site/italia/roma/rent-a-car

Mi se pare ca impaca cel mai bine seo cu usability. Musai si breadcrumbs.
    Depinde cum privesti cautarea. Partial sunt de acord cu tine, o astfel de structura pe categorie/subcategorie/sub-subcategorie/ este foarte utila la construirea breadcrumbs. Care sunt obiectiile mele:

1. As merge pe o structura de forma site/hoteluri/italia/roma. Daca eu sunt in sectiunea de hoteluri, prin navigarea cu ajutorul breadcrumbs ma intereseaza sa ma plimb prin categoria asta (nu imi place roma, aleg venetia...). Adica ierarhic sa raman pe ramura de cazare.

2. Insa structura prezentata de mine la punctul anterior ma departeaza de "hoteluri-roma".

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de imagini Vezi Post
    Depinde cum privesti cautarea. Partial sunt de acord cu tine, o astfel de structura pe categorie/subcategorie/sub-subcategorie/ este foarte utila la construirea breadcrumbs. Care sunt obiectiile mele:

1. As merge pe o structura de forma site/hoteluri/italia/roma. Daca eu sunt in sectiunea de hoteluri, prin navigarea cu ajutorul breadcrumbs ma intereseaza sa ma plimb prin categoria asta (nu imi place roma, aleg venetia...). Adica ierarhic sa raman pe ramura de cazare.

2. Insa structura prezentata de mine la punctul anterior ma departeaza de "hoteluri-roma".
    cred ca depinde care e elementul important.. serviciul sau locul?
    daca vrei sa promovezi un set punctual de servicii.. forma ar trebui sa fie: site/serviciu/loc
    daca e mai important locul (iar serviciile de acolo sunt o completare).. forma ar trebui sa fie: site/loc/serviciu

ex: daca eu imi caut vacanta la roma.. atunci sigur vreau la roma, nu la venetia.. si m-ar interesa sa am toate serviciile sub "roma";
    daca insa imi caut cazare (in functie de buget).. sunt dispus sa schimb roma cu venetia si m-ar interesa sa am locurile sub "cazare";

cum preferintele userilor sunt diverse si e greu sa ii multumesti pe toti.. ar trebui sa folosesti varianta care te avantajeaza cel mai tare;
    daca as vrea sa vand pachete turistice.. as alege varianta cu locul primul;
    daca as vrea sa vand servicii punctuale (gen cazare sau rent a car).. as alege varianta cu serviciul primul;

treaba asta cu structura adresei e oricum pentru promovare pt ca nu te impiedica nimeni sa faci o pagina cu filtre multiple in care omul sa poata alege daca vrea oferte din roma sau oferte de cazare, deci afecteaza prea putin ergonomia;

clickymedia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    4th January 2015
    Vârstă
    36
    Posturi
    65
    Putere Rep
    22

Implicit

Salut,

Are legatura structura breadcrumbs cu forma link-ului
    Daca eu in breadcrumb am domeniu / categorie / produs si link-ul il am de forma domeniu/nume-produs este gresit ?

Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ce trebuie sa fac sa imi dau seama ce link-uri trebuie sterse
    De Ionut D în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 24th May 2013, 15:11
  2. Structura de link-uri in propriul site
    De MaXz în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 8th March 2012, 03:53
  3. Structura link
    De alias74 în forumul SEO
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 11th February 2012, 01:48
  4. Structura unui site de filme (review, știri, etc)
    De Bogdan Ungureanu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 11th January 2011, 23:00
  5. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 1st December 2008, 09:52

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •