Postat în original de
Mishu
Ce zici de /televizoare/televizor-nume-xyz-cm-brand sau doar televizor-nume-xyz-cm-brand? Poate smecheria este sa stii sa denumesti categoriile in asa fel incat sa aiba un aport
SEO daca le incluzi in link.
O categorie electrocasnice-mari, cum vrei tu sa o ai, este prea generala si nu are niciun aport. Dar categorii de forma masini-de-spalat, frigidere, aragazuri, etc ar avea un aport clar!
De-asta a si spus 2dor ca vorbim sa ne aflam in treaba ...
aaaaaaa.ro/televizoare/televizor-nume-xyz-cm-brand
aaaaaaa.ro/televizor-nume-xyz-cm-brand
Care e mai ok Mishu? Si de ce?
Hai cu frigidere:
aaaaaaa.ro/frigidere/frigider-cu-2-usi-arctic-ad276-263l-a-alb
aaaaaaa.ro/frigider-cu-2-usi-arctic-ad276-263l-a-alb
Care e aportul lui "frigidere"? Poti sa-mi explici clar, mai ales dpdv seo?

Postat în original de
2dor
Da, dar gandeste-te ca ai un site de genul www. hartie-igienica.ro/ categoria(hartie-parfumata)/hartie-igienica-cu-parfum-de-tei.ro. Daca se cauta pe google cauta "hartie igienica cu parfum ieftina si buna", tu deja ai un avantaj pentru ca ai cuvantul hartie de 3 ori, hartie-igienica de 2 ori si tot asa. Normal depinde de la caz la caz, dar eu consider ca ai un avantaj folosind si categoria.
Asta? Tu vb serios, sau ai scris la misto?
www. hartie-igienica.ro/hartie-parfumata/hartie-igienica-cu-parfum-de-tei.html
Asta este spam!
Sau un shop foarte prost construit.
cautare: "hartie igienica cu parfum ieftina si buna"
Avantajul tau este 0 si tinde spre -
----------------------------------------------
www. hartie-igienica.ro/pishu-roz-in-doua-straturi.html
titlu: Hartie igienica pishu roz ieftina de calitate foarte buna
desc: ...
desc produs: ....
unde pishu e brand, roz e culoare, "doua straturi" este model sau optiune.
Cautare: " hartie igienica pishiu", "hartie igienica pishiu roz", "hartie igienica pishiu ieftina", "hartie igienica roz buna", "hartie igienica roz doua straturi" etc.

Postat în original de
ender
Ok c-am asa am calculat si eu, dar invers, in sensul: daca cuvantul cheie nu se regaseste in numele categoriei dar se regaseste in numele produsului, care site o sa apara primul cel cu structura domeniu/categorie/nume-produs sau cel cu domeniu/nume-produs? Daca raspunsul este domeniu/nume-produs atunci am gandit-o bine, pentru ca sunt mai multe cautari dupa nume produs decat dupa nume categorie (in domeniul meu).
Care e domeniul tau? Zi unul similar, daca vrei sa nu stie nimeni
Nu link-ul decide cine apare primul. Noi vorbim teoretic, in caz de egalitate intre 2 site-uri (imposibil). Poti sa ai si bbbbbb.ro/agbtjy-675796-ATGB-66, daca ai super site, rankeaza fara probleme.
Ultima modificare făcută de Tom; 6th September 2013 la 20:14.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.