0 out of 1 members found this post helpful.
Link-uri ascunse in teme wordpress
Va salut!
De ceva timp fac teme wordpress pentru diferite persoane si binenteles ca imi pun la fiecare un link in Footer.
Problema e ca majoritatea dintre ei, dupa 2-3 saptamani sterg link-ul. In primul pierd un backlink, iar in al doilea rand nu mai are rost sa o adaug nici in portofoliu pentru ca nu te mai crede nimeni.
Ca sa rezolv macar prima problema m-am gandit sa-mi adaug un link care sa nu fie vizibil, asa ca beneficiarul nu v-a cauta prin toata tema sa-mi stearga link-ul pentru ca nu il vede.
Intrebarea mea este daca se poate face asa ceva OK din punct de vedere SEO si daca da prin ce metoda? (z-index, javascript, etc).
0 out of 4 members found this post helpful.
Ultima modificare făcută de Nichita; 1st June 2013 la 22:00.
Motiv: Editat
3 out of 3 members found this post helpful.
Parca sunteti de pe alta planeta
, clientul a platit pentru tema, este tema lui , daca vrei link sau ceva trebuie sa ii ai acceptul . Legat de portofoliu si ce zici tu Florin nu printr-un link in footer iti dezvolti un business, un brand sunt si alte metode .
Din punctul meu de vedere interesul tau ar trebui sa fie sa ai clienti multumiti si nu sa incerci sa le pui link-uri ascunse .
2 out of 2 members found this post helpful.

Postat în original de
AntonioTony
E munca lui, merita acel link, dar nu e bine sa fie ascuns.
Îmi pare rău dar munca lui e plătită prin acea sumă pe care i-o dă clientul la terminarea temei. Dacă nu le cere expres clienților să își pună link-ul, atunci nu are acest drept. Dacă le le cere și aceștia sunt de acord, totul e în regulă.
3 out of 3 members found this post helpful.
Tu stabilesti cu clientii daca iti vor tine link-ul sau nu.
Dar daca nu vor, nu e etic si nici bine vazut de google sa ascunzi acel link.
Si Catalin Cerga .. fa mishto de oameni la lobby, nu aici, unde te mai crede si lumea ..
Deci "Hidden text e intotdeanu bine vazut de google, daca e si link cu atat mai bine." FALS