Salut,
Asa cum am spus si in titul topicului, realizez la cerere teme pentru platforma wordpress codate la cele mai mici preturi.
Pentru orice informatie, detalii, va stau la dispozitie.
Salut,
Asa cum am spus si in titul topicului, realizez la cerere teme pentru platforma wordpress codate la cele mai mici preturi.
Pentru orice informatie, detalii, va stau la dispozitie.
Ne poti prezenta un portofoliu?
vreau si eu.
Realizezi, adica desenezi + codezi sau doar codezi de pe desenele noastre?
Preturi?
Portofoliu?
Recomandari?
Exemple live?
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Se pricepe, recomand ca si cunostinte , dar ca si timp si ca si promisiuni dupa ce am lucrat cu el si vroiam sa ii mai dau de lucru sincer m-a dezamagit . Pacat ca puteam colabora pt. foarte multe site-uri .
Toto, iti realizez tema wordpress (design + coding) dupa un desen de-al tau facut din creion pe o foaie.
Legat de preturi, nu pot sa iti spun exact un pret, insa pot sa iti spun ca pt o tema facuta de la 0, pretul incepe de la 50 euro.
Atat si portofoliu cat si exemple live, am lasat aici ceva site-uri de vanzare.
Tazonne, ti-am spus ca iti fac ceea ce ai nevoie, insa intelege-ma ca am clienti, care asteapta sa le termin site-urile. Tu mi-ai zis sa iti modific o tema, si nu am avut timpul necesar. Scuzele mele, ti-am spus si pe YM! ca iti rezolv tema, imediat ce imi fac 1 ora timp liber.
Multumesc pentru recomandare.
Stiu Calin mi-ai spus ca dupa ora 8, ba dupa 2 ore, ba a 2-a zis si nu mi-ai facut , oricum stii foarte bine ca ce era de facut la mine dura 10 minute, dar cred ca fiindca ti-am spus ca banii ti trimit cam pe miercuri prin paypal a contact si de aceea ai tot amanat . E ciudat ca stiai ca sunt serios si tot cei ai facut s-a platit , ba chiar aveai o datorie morala la mine , de aceea imi mentin parerea si te recomand ca si talent, dar nu ca si seriozitate, macar ma anuntai ca nu vrei sau nu poti sa imi faci, nu a fost frumos sa ma amani de la zi la zi si sa imi promiti ca in 2 ore te apuci , sau a 2-a zi. O zi frumoasa si poate iti schimbi un pic felul de a lucra fiindca e pacat , asa pierzi clienti , in afara de talent conteaza si seriozitatea .
Am apelat si eu la Calin pentru niste modificari la o thema.
Foarte promt desi l-am luat cam din scurt si pe parcurs au tot intervenit alte si alte modificari.
Salut
Codezi si dupa desen in photoshop?
Astep deasemenea si un link cu cateva teme codate de tine.
@Scorpio2k2 ti-am trimis pm.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)