Am avut o discutie cu cineva, care mi a spus ca " dupa noile update-uri ale google nu este recomandata folosirea robots.txt, deoarece poate duce la scaderea rank-ului paginii."
E adevarat?
Am avut o discutie cu cineva, care mi a spus ca " dupa noile update-uri ale google nu este recomandata folosirea robots.txt, deoarece poate duce la scaderea rank-ului paginii."
E adevarat?
Ti-a zis si motivul sau ne dam si noi cu parerea si suntem mari seo-isti?
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
In primul rand, ca sa poti face o astfel de afirmatie, trebuie sa stii ce face fisierul robots. Gasesti aici toate informatiile : The Web Robots Pages
Fisierul robots nu lasa crawlerele sa citeasca anumite foldere de pe server, cum ar fi cache, tmp si nu are nici cea mai mica legatura cu rank-ul unei pagini.
We buy things we don't need to impress people we don't like.
Vand advertoriale pe site-uri cu autoritate mare
Pe langa toate astea, este o unealta a Google Webmaster Tools. Crezi ca ar pune acolo unelte care dauneaza siteului in orice fel?
Da. Aveti dreptate. Pur si simplu voiam sa mi confirmati si voi cea ce e oricum logic.
E oarecum adevarat. Adica e adevarat in unele cazuri, si anume cazul in care poti folosi meta noindex pentru ca tot pagerankul care se duce spre o pagina dezactivata din robots.txt se pierde, spre deosebire de cazul in care se duce spre o pagina cu meta noindex.
Ai de exemplu paginile A, B C
A linkeaza spre B
B linkeaza spre C
B este dezactivat din robots.txt
Pagerankul care pleaca din A prin B spre C se pierde. Asta nu se intampla si in cazul in care B nu este socos din robots.txt si are meta noindex.
Deci poate sa aiba dreptate, dar n-are legatura cu "ultimele updateuri google".
Caut cu jingle.ro.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)