Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Da, stiu situatia cu ancora "exact match" in procent foarte mare . Acolo cred ca e problema cea mai mare nu contest. (Am cont proffesional pe ahrefs si am observat si eu asta inca de cand am preluat site-ul).
Din pacate atat e bugetul maxim pentru on-page care il am : 50 $.
Inteleg ca nu o sa am rezultate extraordinare in bugetul acesta (dar sper totusi ca o sa rezolv macar problemele importante de on-page).
Stai oleaca ca m-ai blocat.
Deci, siteul acesta este al tau, sau te ocupi de optimizarea lui?
Daca te ocupi de optimizarea lui, de ce naiba ti-ai luat o pe cap o palarie mai mare decat poti duce?
Nu de alta, dar, daca nu stapanesti destul de bine anumite lucruri, spun eu elementare, s-ar putea sa te faci de bafta in fata clientului tau. Si odata pierduta credibilitatea pe aceasta piata extrem de mica din ro, e tare greu sa o recapeti. my 2 cents.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Daca vad ca timpul (sau alti factori ) nu imi permit (in unele momente) sa realizez unele taskuri prefer sa colaborez cu oameni care au experienta in domeniu.
(chiar daca e sa dau din buzunarul personal in plus , macar invat anumite chestii pe parcurs.)
E o decizie personala.
(stiu ca nu pot sa ii multumesc pe toti dar eu incerc sa fac tot posibilul - sa am rezultate cat mai bune cu bugetul alocat).
Nu am avut momentan proiecte care au avut probleme atat de mari on-page, este primul de acest gen (si sper sa fie si ultimul).
Te rog sa nu mi-o iei in nume de rau, ceea ce iti zic, iti spun pentru binele tau.
Inainte de a lua efectiv un proiect, este imperativ necesar un audit. Fie el gratis sau contra cost. Altfel, ori iti subevaluezi munca, ori ti-o supraevaluezi. In plus, daca nu stii problemele cu care se confrunta un site, cum poti stabili un pret corect?
Cred ca dupa un backlinking istet, cu variatie mare pe keywords, poti sari inapoi pe pagina 1.
Cu cei 50$ nu prea ai cum sa faci minuni, dar poti sa incerci niste advertoriale cumparate.
Mai multe backlinks incearca pe comentarii dofollow (neaparat sa ai si o parte nofollow), pe care le poti publica singur, gratuit.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)