Nu ai ce spunea Nichita, ai prea multe cuvinte "curatenie" in textul de pe site.
Nu ai ce spunea Nichita, ai prea multe cuvinte "curatenie" in textul de pe site.
Da , am analizat acum si are dreptate. 10 % densitatea la "curatenie" e foarte mare . O sa cobor la maxim 3 %.
(Dar ca idee cand vezi ca primul loc are vreo 14 % densitatea ... pe acelasi cuvant ?!)
Lately nu mai stiu ce conteaza cu site-ul asta. Mai ales ca am incercat sa ma promovez si pe siteuri din nisa apropiata (nu sa ma inscriu doar pe directoare)
Credeti ca daca schimb ancora exact-match existenta de pe siteurile pe care am facut promovare pana acum (unele le consider cu autoritate ok si din nisa apropiata- deasta am lasat exact match keyword anchor) si pun link direct sau alta ancora ( un sinonim, brand ) ) imi va imbunatati situatia sau va fi mai rau???
- Multumesc de sugestie .
Ultima modificare făcută de dragusind; 31st January 2013 la 21:02.
As dori sa apelez la servicii profesionale de modificari on-page - contracost - pt. site-ul curateniebuna.ro .
(eventual si recomandari pt disavow sau nofollow daca exista linkuri toxice acumulate)
Astept oferte de la userii seriosi pe p.m. (nu pot posta la sectiunea de marketplace asa ca scriu aici).
Mentionez ca nu vreau doar rapoarte cu recomandari generate cu vreun soft automat. Doresc rezolvarea concreta a problemelor.
Multumesc.
Ultima modificare făcută de dragusind; 8th February 2013 la 12:58.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Da, stiu situatia cu ancora "exact match" in procent foarte mare . Acolo cred ca e problema cea mai mare nu contest. (Am cont proffesional pe ahrefs si am observat si eu asta inca de cand am preluat site-ul).
Din pacate atat e bugetul maxim pentru on-page care il am : 50 $.
Inteleg ca nu o sa am rezultate extraordinare in bugetul acesta (dar sper totusi ca o sa rezolv macar problemele importante de on-page).
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)