nu cred ca sunt intrebari.. e cel mai simplu cod de generare map...
vezi tu.. e un fel de lup in blana de oaie.. cred ca cel mai bine generezi un un software.. faci un site map pe saptamana si gata.. daca se modifica asa des informatia..
nu cred ca sunt intrebari.. e cel mai simplu cod de generare map...
vezi tu.. e un fel de lup in blana de oaie.. cred ca cel mai bine generezi un un software.. faci un site map pe saptamana si gata.. daca se modifica asa des informatia..
Eu nu sunt de acord cu generarea unui site-map cu ajutorul unui software.
Daca generezi un sitemap cu o aplicatie atunci aceasta va intra pe site si va parsa continutul.
Cele mai evidente motive sunt:
1. Nu te poti baza pe engine-ul lui de parsare (am patit eu ceva aiurea la un site cu o astfel de solutie)
2. Nu poti defini prioritatile asa cum vrei (decat editand fiecare link)
Daca nu se doreste un sitemap real-time (si nu inteleg de ce) se poate face si altceva: se apeleaza exact procedura pe care am descris-o , sa zicem la fiecare 7 zile, si output-ul se scrie intr-un fisier xml (care este declarat la google ca fiind sitemap-ul).
danielbuca are dreptate... Si oricum, ati dus discutia initiala un pic cam departe de subiect care era daca "merita deranjul" sa faci un sitemap ...
Concluzii:
1 - Da, merita, si chiar daca prin absurd nu ar ajuta, rau nu are ce sa faca...
2 - Solutia de sitemap dinamic de la daniel este foarte simpla, la indemana oricui, si este mai mult decat ai nevoie indiferent de marimea siteului tau...
3 - Use Google Sitemaps!
O zi buna tuturor!
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Si daca tot suntem la capitolul sitemaps as face o mica completare : yahoo sitemaps.
Aici e ceva mai simplu pt ca poti sa faci submit de fisier text care sa contina cate un link pe rand (fisierul trebuie sa se cheme urllist.txt)
Nu stiu insa daca si msn are asa ceva.
nu stiam
spune-mi si mie unde se faca asta in intefata serviciului google sitemaps?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)