Am doua site-uri din aceiasi nisa: site1 - vechime 5 luni si site-ul 2 tocmai ce l-am pus pe Google acum 3 zile. Site-urile fiind din aceiasi nisa au si pagini "comune", daca le pot numi asa, spre ex. au pagini care se refera la aceleasi personaje dar continutul este diferit. Acum as dori sa trimit link-uri de pe paginile site-ului 2 care au legatura cu paginile site-ului 1. Intrebari:
1. Risc sa fiu banat de Google daca trimit link de pe fiecare pagina a site-ului 2 care are legatura cu paginile site-ului 1?
2. Dar daca trimit link-uri reciproce?
3. Daca variez intre one way links & reciprocal?
3. Daca trimit link-uri doar de pe site 2 catre site 1 sau invers?
Ideea este ca Google isi va da seama ca site-urile au acelasi proprietar(adsense,ip etc) si nu am cum sa "maschez" acest lucru.
Cum credeti ca ar trebui sa procedez astfel incat sa evit o posibila banare a site-urilor si in acelasi timp sa am beneficii seo. As avea cateva idei in ceea ce priveste metodele de obtinerea a backlink-urilor si modul de trimitere a link-urilor intre cele doua site-uri dar cum nu am decat 1 an experienta pe ro, .com difera de .ro si nu am avut parte niciodata de o banare nu sunt foarte sigur ca voi proceda corect si de aceea as vrea sa aud si sfaturile voastre.
Multumesc anticipat.