Poti sa pui redirect permanent catre fisierele noi si sa speri totusi ca o sa dispara in vreo 100 de ani...
Redirectul e bun..
Poti sa pui redirect permanent catre fisierele noi si sa speri totusi ca o sa dispara in vreo 100 de ani...
Redirectul e bun..
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Conteaza pt. nr de pagini indexate care optiune o pun? Adica daca bifez una din primele 2 optiuni, creste nr. de pagini indexate? Acum am o diferenta de 300 pagini indexate intre ele.
If www.eafacere.ro and eafacere.ro point to the same site, you can tell us here how you want URLs to display in our index.
Display URLs as www.eafacere.ro (for both www.eafacere.ro and eafacere.ro)
Display URLs as eafacere.ro (for both www.eafacere.ro and eafacere.ro)
Don't set an association.
Ultima modificare făcută de Diana; 1st November 2006 la 14:16.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Asta a mers ptr. mine.Don't set an association.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Buna,
am o mic problema legata cu indexarea paginilor. Am generat un sotemap.xml cu un generator online gratis... siteul avea vreo 580 de pagini .. in sitemap au intrat 500 ca atat era limita ... din webmaster am trimis sitemap-ul in 5 zile ulr trimise 500 indexate 380
bun am gasit ulterior alt generator care adauga 1000 pagini ... am generat alt sitemap, am trimis sitemapul dupa o saptamana url trimise 600 indexat 250 ... dupa gandirea mea am zos ca primul generator este mai ok .... am generat alt site map l-am trmis url trimise 500 indexate 220 ... dupa vreo saptamana ma uit pe google webmaster url trmise 500 indexate 190 ... ce se intampla
desigur ca de atunci 80% din cuvintele care imi apareau in cautari au fugit .... alte modificari nu am facut .... ce se intampla?
Pe langa ca topicul asta a fost "reinviat" , problema este ca google indexeaza paginile cu continut original , asta am observat la mine , eu am 1800 din 1800 indexate , si pe alt site 49 din 260 indexate . Daca folosesti wordpress exista plugin foarte bun care face asta
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)