Google se mai uita si la datele de contact. daca e aceeasi adresa, acelasi nr de telefon, aceeasi adresa de mail. cel mai bine e sa eviti "combinatiile" astea.
Google se mai uita si la datele de contact. daca e aceeasi adresa, acelasi nr de telefon, aceeasi adresa de mail. cel mai bine e sa eviti "combinatiile" astea.
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
Daca poti, preferabil ar fi sa ai backlinkuri de pe clase C diferite .
Cred ca cel mai bine este sa folosesti site-uri cu C class diferit si automat IP diferit.
Cat despre retele de site-uri la ce numar de site-uri faceti referinta ?
Ex user ccnetwork
Am cumparat eu 500 de ip-uri ,dar pe aceasi clasa pentru un proiect pe care vroiam sa il dezvolt pe .com . Am avut 50 de bloguri .info fiecare cu ip individual si pot sa zic ca ajuta daca backlinkurile sunt contextuale in articole si articolele nu seamana intre ele. Eu foloseam un spinner pentru a crea articole diferite. Blogurile nu prea aveau backlinkuri catre ele ca altfel, cred ca ar fi avut si mai multa putere.
Am renuntat la cele 50 de bloguri pentru ca expirau domeniile si nu aveam chef sa mai dau 500$. Am creat 380 de bloguri fiecare cu ip individual pe domenii .co.cc pentru ca am vazut ca acum le accepta din nou google,insa si acestea daca nu au backlinkuri catre ele nu cred ca ajuta asa mult,oricum inca sunt in faza de indexare majoritatea .
Personal cred ca o reatea este mai buna daca este construita cum trebuie,insa trebuiesc resurse atat financiare cat si umane destul de mari. O alta buna a backlinkurilor de pe o retea este ca acele backlinkuri raman pe o perioada mai lunga ,decat in directoare. Azi un director exista,maine nu mai exista si uite asa trebuie sa faci mereu linkbuilding
Eu am realizat o mica retea personala formata din site aflate pe ip diferite, cu webmaster si analitics divers pentru fiecare din ele, e destul de munca in setarea lor dar ceea ce pot sa zic este ca se merita folosite ca si sursa de bkl prin publicarea de advetoriale si linkuri contextuale.
Evident continutul pe unele din ele se genereaza automat si odata la 10 articole apare si un advetorial asta ca sa nu bata la ochi. Asa cum spunea si un coleg de mai sus si eu folosesc un spinner pentru a genera un articol cat de cat original.
Eficienta lor e comparabila cu articolele postate in directoarele de articole romanesti.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)