Targetul e tot poporu vorbitor de limba engleza, hostingul e in RO. Ma afecteaza treaba asta? Ar trebui sa aleg un hoster din tara unde e targetul?
Targetul e tot poporu vorbitor de limba engleza, hostingul e in RO. Ma afecteaza treaba asta? Ar trebui sa aleg un hoster din tara unde e targetul?
★★ Produse artizanat marca Daniel Havrince si stiri din Maramures ★★
Īncurajez topicul, pentru cć și eu vreau sć știu rćspunsul la īntrebarea asta.
Scriu articole īn romānć ŗi englezć.
Graphic designer: logo, banner, etc.
De preferat da.Ar trebui sa aleg un hoster din tara unde e targetul?
Odata pentru faptul ca vei avea o mai buna viteza de incarcare a siteului, a doilea motiv fiind ca vei avea si un foarte usor avantaj dpdv SEO.
Spor.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Asta ar fi cred cel mai bun. WebPagetest - Website Performance and Optimization Test
IP-ul conteaza pentru noi astia amarati care ne agatam de orice, brandurile merg mai departe, fara mega optimizare, fara IP:
Keyword "games"
1) Miniclip.com (Elvetia)
2) Addictinggames.com (USA)
3) Games.com (USA)
4) Agame.com (Olanda sau SUA, rezultate diferite, firma olandeza)
5) Roundgames.com (Olanda)
CDN e baza pentru site-urile mari. Poti avea host in us, dar sa-ti livreze contetul din ro, chiar nu conteaza unde ai host cand folosesti CDN!!!
Pentru tine, targetul de "limba engleza" se afla in ce tara(i)?
Noi romanii avem marele avantaj cu viteza foarte buna, + metropolitan, pe cand in foarte multe tari trebuie sa platesti destul de mult pentru o viteza (download) acceptabila.
In locul tau as opta pt host in us, mult mai ieftin, si mai aproape de "limba engleza".
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Cred ca poti folosi cu incredere cloudflare CDN, varianta gratuita.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Recomand si eu CloudFlare.
Si eu folsoesc Cloud flare pe un site .com, tinta SUA si mi-a propulsat situl.
Dar am o intrebare:
Daca folosesc un host din ro ( pentru tinta pe Ro) si il pun pe CDN Cloudflare atunci nu directionez cererile la IP uri din afara Romaniei? Ca doar nu o avea Cloudflare datacentere si IP uri din romania. Oi beneficia eu de minify si alte compresari insa as zice ca pierd avantajul IP ului de romania si a vitezei locale.
Gresesc?
multumesc
vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)