trimite in google webmasters tools o solicitare de reconsiderare a site-ului. Asa am facut eu si dupa 2 saptamani site-ul meu era pe prima pagina.
Doar asigura-te ca site-ul tau respecta regulile de calitate ale google.
Acelasi lucru (ca in titlu) ma intreb si eu. Am lansat acum peste 2 saptamani un site, are deja cateva backlinkuri de calitate. Desi alte siteuri ce le am pe aceeasi nisa rankeaza foarte bine fara sa aiba nici un link, ci doar continut, acesta, care s-a dorit a fi proiectul principal, abia apare pe pagina 20 la cuvantul cheie principal.
M-am gandit ca problema se datoreaza faptului ca domeniul a fost indexat gol timp de 2 zile, dupa care am pus pe el proiectul. Paginile se indexeaza ok, dar nu vrea sa rankeze nici in ruptul capului. Scriptul e home-made, seo e facut ca la carte.
A mai patit cineva?
Depinde care carte, SEO a suferit schimbari majore in ultimul anseo e facut ca la carte
ONtopic: Ai rabdare edy 2 saptamani este prea putin
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Scoate iframe de pe dreapta, si mai adauga content in prima pagina (sau il schimbi pe cel actual), sa-l reindexeze.
Iframe sau ce ai tu acolo, are text ascuns. Vezi daca rankeaza fara iframe. Oricum iti ia 1 an sa prinzi prima pagina, si pana atunci integrezi tu si iframe.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
@ Tom,
Ce poate avea Iframe rau? Intreb pentru ca nu stiu..
Presupunem ca scot iframe, cotez mai bine situl si apoi il pun la loc..Nu risc ATUNCI sa il penalizez din nou?
scriptul de ticketing functioneaza cu iframe. e necesar.
vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)