Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 27

Subiect: Sunt in sandbox sau e prea mare concurenta?

matei este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    6th October 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    888
    Putere Rep
    44

Implicit

Eu zic ca e posibil sa fi gresit la optimizarea OnPage sau sa fi adus din start ceva link-uri ... mai nesanatoase.
    Am avut si eu un domeniu cu maxim 9000 de cautari exacte pe luna si cu concurenta slaba. Dupa ce m-a dat Google pe pagina 99954435345333, nu am mai reusit sa revin deloc nici macar in top 100.
    Oricum, zice colegul de mai sus bine ce zice. Ce conteaza ca mai sunt si alti colegi pe aceeasi nisa din moment ce site-ul tau nu se claseaza bine? Cel mai sfant ar fi sa revezi optimizarea on-page si link-urile pe care le-ai adus pana in acest moment.

PS: eu nu am reusit sa mai rezolv ceva cu site-ul respectiv, astfel ca am renuntat la proiect si am sters domeniul.
    Ma ocup si cu testare manuala/automata.
    PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

E o diferenta sa fie competitie mare si alta-i sa nu fii deloc, nici macar in top 100. Hai sa fim seriosi, indiferent de competitie, in max 1 luna poti urca in top 100 pt aproape orice keyword, orice nisa, indiferent de competitivitatea ei. Clar esti penalizat, nu se pune pb de sandbox dupa 1 an. Macar site-ul este indexat? Ai cautat numele domeniului sa vezi daca apari? Ai cautat titlul paginii principale intre ghilimele sa vezi pe unde rankezi? inainte de 24 aprilie cum statea site-ul? Ai exagerat cumva cu formatarea excesiva a textului (bold, italic, underline) sau cu prea multe keyword-uri pe homepage?
    Signatura lipsa

I.Alex este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    16th November 2011
    Posturi
    147
    Putere Rep
    29

Implicit

Poate ai noindex pe robots.txt sau poate e setat din Wordpress ca site-ul sa nu apara in motoarele de cautare.

Pe nici o nisa din Romania nu e concurenta incat sa nu apari in primele 6 pagini cu titlulrile si keywordurile setate corect.

P.S. Daca nu apari nici pe pagina 300 de ce iti faci griji ca vor afla alti oameni de pe forum site-ul tau? Crezi ca ei sunt pe pagina 301?

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Stiu din trecut ca ai probleme mari cu link-urile precum si cu optimizarea onpage, chiar daca muncesti mult la site.
    Fa cateva articole bune cu link-uri incluse, mi le dai in format html si le public pe blogurile mele gratuit
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

diasomie este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

situl cu pricina este bilete de avion
    Nu mai am mare lucru pe el la nivel de continut. Am transferat continutul muncit pe situl cu longtail. Am acreditare si persoana juridica in domeniul turismului, dar am abandonat proiectul.
    vand ace acupunctura SuJok si ace acupunctura argint, in Bucuresti si in tara

Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Clar este vb de penalizare pt pagina principala. Cand cauti "bileteavion360" apar pe pozitiile 1-4 pagina de contact, blogul, un articol de pe blog, etc, dar homepage-ul nu-i nicaieri

Ce-i ciudat totusi este ca apari pe undeva pe 150 cand cauti pe google.com acelasi keyword.

Ce-ti recomand eu:

mai pune ceva text pe homepage, dar nu exagera cu bold-urile, italic, etc. si nici nu pune prea multe keyword-uri. mai pune macar 2-3 paragrafe scrise normal, pt useri, nu pt google
    da-i lu Zettu sa-ti inscrie in cele 420 directoare sau cate mai sunt acum... 15 EUR e putin, chiar daca te ajuta sau nu sa scapi de penalizare
    intre timp, mai pune niste comentarii pe bloguri romanesti, si dofollow si nofollow, in pincipiu cu nume real, nu keyword
    pune si cateva articole in directoare de articole, unde sa aleternezi anchor text-ul: bilete de avion, biletedeavion360.ro, bilete ieftine, bilete low cost, si altele de genul

eu asta as face si as astepta vreo 2 luni macar, sa vada google link-urile, sa accepte directoarele web, etc. apoi mai vedem
    Signatura lipsa

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Eu nu sunt prea sigur ca este vorba de penalizare

1. Structura de link-uri este extrem de slaba, unele din ele au si disparut, nu ai link-uri related
    2. ai putine link-uri si aproape toate cu acceasi ancora (comentariile cu ancora keyword este destul de posibil sa fie considerate spam de google)
    Eu deocamdata as renunta la link-uri din comentarii, cu exceptia cazurilor cand sunt comentarii la articole ce au legatura cu site-ul tau
    As inscrie doar in 50 de directoare acum , 50 peste o luna, deoarece acum cu pinguinul aducerea de link-uri este mai delicata ca oricand
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

Tymbark , la cautarea dupa denumirea sitului , pag principala apare pe pagina a doua.

Insa cand cauti cu "bilete avion 360" , adica cu spatii intercalate, indexul sitului apare pe pozitia a doua.Poate asta sa arate ca nu e penalizat?
    Text am avut initial mult, sau ma rog decent, insa l-a multat pe alt site si l-am sters de aici pentru a nu fi duplicat. Asta am facut cand am sesizat ca ceva nu e in regula si muncesc degeaba la site.
    Oricum, intre m-am si demoralizat, si am mai vazut si "magarii" ale companiilor din domeniu care nu respecta contractele incheiate.

Am dat mail lui Zett pentru niste colaborari pentru cateva proiecte. Am vazut ca are referinte bune.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Alte pareri? Multumesc
    pana acum e 1:1: 1
    competitie prea mare vs site prost optimizat vs penalizare google
    Ultima modificare făcută de diasomie; 30th May 2012 la 09:17.

Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

Implicit

Hm... intr-adevar, competitie este, insa nu cred ca asta-i motivul pt care site-ul sta asa slab. Deci daca faci o statistica a parerilor pt "motive pt care nu rankeaza in top 300", atunci poti exclude varianta "competitie prea mare", pt ca deja de la pagina 10 incolo apar multe pagini secundare, postari, etc.

Si avand in vedere ca ai si keyword-ul in domeniu, n-are trebui sa fie pb. Adica in max 2-3 sapt pot urca un domeniu nou lejer in top 100, cu doar un articol pe el si cateva link-uri, deci clar nu este pb competitiei in cazul tau. Asa ca d.p. meu d.v. este fie vb de penalizare, fie site slab optimizat, desi imi sustin parerea ca este vb de o penalizare.

PS: te-ai gandit sa incerci cu un domeniu nou? Nu cred ca site-ul este un brand sau ca ar fi o pb prea mare daca ai incepe cu un domeniu nou. Fie vb intre noi, mai sunt destul domenii asemanatoare pe care le poti folosi. Si cu ceva prudenta in obtinerea link-urilor, fara a exagera la inceput, poti urca in cateva saptamani lejer in top 100, ca sa vezi ca totul e ok. Si apoi na, in cateva luni il urci in top 20, cu ceva mai multa munca
    Signatura lipsa

Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    5th October 2010
    Locaţie
    Iasi , near Bahlui
    Vârstă
    48
    Posturi
    417
    Putere Rep
    30

Implicit

Multumesc.
    Cu acelasi script, relativ acelasi continut, cam la fel de multa munca in linkuri am dus situl cu longtail pe pagina 1.

Asa as zice si eu ..penalizare. Dar nu o inteleg.

caut o solutie totusi.
    Care poate fi cauza acestei penalizari.
    Linkuri sunt putine. Chiar putine. Nu sunt de pe situri cu probleme. Sunt facute din an in Paste.
    Continutul era unic , exceptand o pagina cu niste termeni contractuali.

Am o pagina cu Iframe. E solutia de a implementa scriptul cu motorul de cautare.

Unde sa fie problema?

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 18th July 2012, 23:26
  2. AdSense - CTR prea mare?
    De valentino în forumul Adsense
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 23rd May 2012, 10:09
  3. Cat de utile sunt link-urile pe site cu PR mare
    De midanius în forumul Link Building
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 7th October 2011, 13:57
  4. Cum te protejezi de concurenta ?