15th February 2012, 20:10
2 out of 2 members found this post helpful.
[Proiect]Directoare De Articole In Engleza
De ceva timp incoace, m-am apucat sa imi promovez site-urile in Engleza cu ajutorul directoarelor de articole internationale. Insa, m-am lovit foarte repede de o problema: sunt extrem de multe directoare lasate in paragina care nu aproba/resping articolele inscrise. Mai mult, am avut surpriza astazi sa constat ca unul dintre directoarele cu reputatie a sters conturile membrilor noi, printre care si al meu, asta desi scrisesem articole manual(care ulterior, au fost verificate de un proofreader).
Ma gandeam ca ar fi o idee buna daca am face o lista de directoare de articole in Engleza, compusa doar din directoare verificate.
Iata ce am verificat eu pana acum:
1. sooperarticles.com - PR 4
2. streetarticles.com - PR 3 - verifica articolele in max 24 de ore si le resping pe cele prost scrise.
3. goarticles.com - PR3 - autoapprove, dar indexeaza bine in maxim 8 ore;
4. articlemotron.com - PR0 - aproba in 2 zile, indexeaza in 2-3 zile;
5. ezinemark.com - PR3 - aproba repede si indexeaza bine;
6. articlefield.com - PR2 - autoapprove - indexeaza in 4 zile;
7. ultimatearticledirectory.com - PR0 autoapprove, dar cu Alexa bun - indexeaza in 4 zile;
8. articlerich.com - MI-A FOST STERS CONTUL, desi inscrisesem 5 articole originale;
9. ezinearticles.com - PR6 - aproba foarte greu, dar indexeaza super bine.
O sa mai testez si altele, dupa ce termin cu o problema familiala, dar ar fi bine daca ati contribui si voi si cu alte directoare .com pe care le-ati testat.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu
profil medical.