Totusi, ""Primul curs SEO..." dateaza din 2011. Unde pot fi citite urmatoarele ?...
Totusi, ""Primul curs SEO..." dateaza din 2011. Unde pot fi citite urmatoarele ?...
Nu m-am decis inca in privinta publicarii celorlalte datorita mai multor factori. Unul dintre ei si cel mai important este "cererea pietei". In momentul actual, peste 50% ca sa nu zic 80% din siteurile mioritice, practica black seo (intr-un grad mai mare sau mai mic).
Asta inseamna ca nu este cerere pentru "cursurile" mele care se adreseaza incepatorilor si celor care sunt interesati de a cunoaste in profunzime mecanismele interne ale acestei activitati numita SEO.
Altfel, pentru pentru cei care incep sa studieze aceasta "meserie" de la jumatate incolo, sarind peste elementele de baza, sunt milioane de tutoriale si cursuri SEO pe internet. Iar eu le urez: lectura placuta!
Pana una alta, mai asteptam, poate o sa vina si momentul potrivit. Poate vine, poate nu. Oricum, cine doreste sa dezbata astfel de subiecte e liber sa deschida topicuri pe Forumul Seopedia sau sa ma contacteze.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)