Am si eu o intrebare, este bine sa pui pe prima pagina a site-ului categoriile? Adica in loc de articole sa apara link-uri catre categorii.
Am si eu o intrebare, este bine sa pui pe prima pagina a site-ului categoriile? Adica in loc de articole sa apara link-uri catre categorii.
Este bine dar trebuie sa ai si ceva continut, gen descriere categorii.
O pagina doar cu linkuri, fara continut nu e OK
Am un magazin de licente Microsoft, un director web si multa pasiune
Eu vad doua situatii, in functie de natura siteului:
1. daca este tip blog si te axezi mai mult pe ultimele articole postate (pe noutate), si nu este un blog/site despre o anumita nisa atunci poti renunta la a crea categorii (singurul exemplu care imi vine in minte acum este blogul lui zoso.ro).
2. daca blogul/siteul este axat pe o nisa, daca nu vei pune categoriile pe prima pagina, utilizarea siteului va fi foarte greoaie si nenaturala pentru vizitatori, lucru care nu cred ca face placere nimanui. Cum vad eu treaba...cand intru pe un site, ma astept ca din 3 clikuri sa gasesc ceea ce doresc, informatia sa fie la indemana.
Eu unul, pt orice tip de site/blog as avea pe prima pagina continut + categorii. Este mai important vizitatorul si experienta lui vis-a-vis de utilizarea siteului decat cum iti "vede" Googleu siteu.
Alegerea iti apartine![]()
Director de articole -> articole.pro
E bine sa ai si categoriile si articole cu text, trebuie sa transferi ceva si catre categorii
Cel mai bine este sa ai tot!
Text custom optimizat pe cuvintele paginii principale, categorii cu descriere si articole cu descriere ( pe wordpress este acel excerpt, pe alte CMS-uri este un text introductiv... etc ).
Ultima modificare făcută de Andrei S; 5th November 2011 la 16:23. Motiv: am zis sa fiu mai explicit :)
Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)