15th September 2011, 22:41
0 out of 1 members found this post helpful.
nu imi sunt inexate comentariile pe bloguri
Salut,
pe un proiect nou am inceput de o saptamana constructia de linkuri.
Am postat acum 3-4-5 zile progresiv pe o serie de bloguri, alese , diferite platforme, in deosebi, WP si blogspot.( app 10-12 comentari in total pe vre-o 8 bloguri ( paginile de articol comentat erau si ele bine cotate, cu PR maricel 2-3)
Posturile sunt aprobate, se vad , insa nu sunt indexate acele linkuri din comentarii.( nu am verifica insa daca sunt indexate si comentriile)
E normal sa dureze mai mult de 3 zile o indexare de comentariu, in conditiile in care siturile respective sunt intretinute, si banuiesc si vizitate de spideri?
Ce pot face dup postare? sa dau un ping la paginile respective. Am auzit ca multi fac asa ceva pentru blogurile unde posteaza.
15th September 2011, 23:14
0 out of 1 members found this post helpful.
merci.
1-2 saptamani, mult , dar e OK, daca e vorba doar de rabdare.
19th September 2011, 23:56
1 out of 2 members found this post helpful.
E o diferenta intre faptul ca link-urile sunt luate in calcul de google si afisarea lor in diferite unelte
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
19th September 2011, 23:58
1 out of 2 members found this post helpful.
Un tool foarte bun pentru ping-uri bulk, ca sa nu pierdeti timp, e PingFarm | FREE Mass Ping Site To Ping Your URLs For More Backlinks . Am avut rezultate foarte bune cu el.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu
profil medical.
20th September 2011, 11:19
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
lovelife
dar cine a inceput sa arunce cu negative pe aici asa inutil?
nu stiu cine ti-a dat bad rating, insa eu ti-am dat unul pozitiv, pt simplul fapt ca ai dreptate... nu are nicio treaba cu faptul ca apar backlink-urile respective in Yahoo site explorer sau Webmaster tools, si faptul ca google tine sau nu cont de ele pt ranking. Si nu inteleg de ce sa dai ping la postarile respective. Daca au deja PR 2, 3, atunci inseamna ca oricum sunt crawler-ite de google destul de des, mai ales daca blogul este unul activ, adica se posteaza regulat pe el.. pt ce sa dai ping? dai ping la un url nou creat, pt ca google sa afle de el... nu mai dati si voi sfaturi aiurea, fara sa ganditi sau sa va informati inainte... si bineinteles, probabil o sa primesc si eu rating negativ ca mi-am permis sa contrazic anumiti "cunoscatori" in de-ale ping-ului
Signatura lipsa