Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: comentariile din bloguri

dcosmin83 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th October 2007
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    41
    Posturi
    383
    Putere Rep
    32

Implicit comentariile din bloguri

se stie ca una dintre metodele de link building este participarea la discutiile de pe bloguri si lasarea de comenturi calitative, folosind in semnatura link spre domeniul tau.
    Am observat ca in Romania pe bloguri aceste comentarii care prezinta link spre un domeniu mai puternic nu sunt acceptate si aici nu ma refer la comentariile de tip spam care sunt facute numai pt a obtine un back link.

Cine a mai intalnit astfel de cazuri ?
    La SILKWEB avem o platforma e-commerce si iti poti face un audit seo gratuit

thefan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th December 2006
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.433
    Putere Rep
    37

Implicit

Ar trebui sa facem diferenta intre discutiile pe bloguri de dragul discutiilor si discutiile pe bloguri cu scopul de link building.
    Daca ai o parere intr-adevar relevanta nu cred ca ti se sterge commentul - dar pot sa spun din experienta ca "se simte" daca ai comentat pentru link...

Eu prefer sa discut doar unde am ceva de spus (indiferent de nofollow), iar daca fac si link building in acelasi timp, cu atat mai bine
    Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.

dcosmin83 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th October 2007
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    41
    Posturi
    383
    Putere Rep
    32

Implicit

Am zis clar daca participi corect la discutii, nu faci spam de dragul link-urilor.

Indeferent daca are sau nu nofollow participarea la discutii cu comenturi caliative pro sau contra ce se discuta in articolul respectiv cred ca merita rasplatita cu un link, e doar o parere.
    La SILKWEB avem o platforma e-commerce si iti poti face un audit seo gratuit

raducutzzu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    3rd September 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    111
    Putere Rep
    32

Implicit

Cred ca depinde si de link. Intr-o discutie la care participa Costy, Raducutzzu, thefan, dcosmin, bogdan etc, nu prea isi are locul "web design" de pilda. E ca la jocurile acelea din copilarie sau testele inteligenta (randunica, vrabie, rata, strut - ce nu se potriveste? r: strutul, pentru ca nu poate zbura deloc, desi e pasare).

Eu de exemplu nu pot sa post-ez undeva comentarii cu anchora si link de genul "stiati ca" sau "hotel bucuresti", ma simt aiurea si mi-e jena pentru ca stiu ca o fac pentru link, chiar daca scriu lucruri interesante/utile si nu "Foarte interesant!" sau "Ai dreptate!". Blog-ul din semnatura a fost dofollow ceva timp insa m-am enervat si l-am scos pentru ca primeam tot felul de comentarii stupide. Si aveam atunci si un proiect prin care cei care doreau sa scrie articole pe site despre domeniul lor de activitate isi puteau pune link in articole si erau citati ca sursa. Si mie mi se pare mai util si corect sa ai un link catre site-ul tau de "pliante colorate" dintr-o pagina unde se vorbeste despre ele, decat sa spam-ezi articolele despre struti sau circumcizie, de pilda.

Dar ce propuneam eu cerea un pic mai multa munca, asta-i drept.
    Scriu si citesc curiozitati si ascult Michael Jackson.

Gin
    Gin este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    45
    Posturi
    676
    Putere Rep
    0

Implicit

daca dai un coment pe langa subicet ti-l aproba, daca il dai doar ptr link ti-l sterge...

ps: uite si lista dofollow.ro

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. 9Z.ro - reţea selectiva de bloguri
    De alex67x în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 20th March 2009, 18:37
  2. feedflare pentru comentariile din blogger
    De crash în forumul Utile
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 20th October 2008, 13:34
  3. 2 Bloguri cu pr 4
    De Shumy în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 17th June 2008, 15:40
  4. Bloguri
    De mike în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 22nd June 2006, 15:15
  5. Ibl Din Bloguri
    De Stelian în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 4th May 2006, 17:27

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •