da dar stii si tu ca 450M rezultate nu sunt intotdeauna 450M, cauta cu "", cu allintitle: si sa vezi ca sunt mult mai putine.
nu trebuie sa te iei dupa numarul de rezultate ci dupa cit de competitiva este piata respectiva. spre ex. am citeva nume de tari (tari mai mici) pt. care sunt pe prima pagina. 70-90M rezultate insa poate 80% dintre paginile respective sunt referiri istorice, geografice, referate poate, mai spune unul ca a fost in excursie acolo...
si cum spuneam nu inseamna ca nu o sa ai trafic din motoarele de cautare, doar paginile celelalte le optimizezi dupa expresii mai usor de atins. mai mult titlul pe prima pagina va fi spre ex. "download mp3 music ringtones", siteul are ceva vechime si link-uri, primesti trafic din motoarele de cautare pt. "download mp3 music ringtones", "download ringtones", "mp3 ringtones", "music ringtones" insa scopul tau final este "ringtones".
apropo, cind spun termen lung eu ma gindesc de obicei la doi ani, nu pina la batrinete![]()
Poate ca am exagerat si eu putin mai mult cu batranetea dar totusi mie mi se pare extrem de dificil, dar binenteles nu imposibil, sa faci o optimizare rezonabila (rezonabil insemnand sa fii printre primele 10 rezultate) si in acelasi timp sa ai vizitatori din plin dupa acele cautari dupa cuvinte cheie de genul : director web, web director, director.
Si asta pentru ca de obicei cuvintele respective se cauta numai atunci cand vrei sa inscrii un site dupa aceea nu prea te mai intereseaza cate directoare web exista... parerea mea.
Mult mai bine cauti cuvinte din aceasi gama dar mai putin targetate, de ce sa ma lupt cu atatea firme ? La atatea afisari e o lupta pierduta, decat daca nu cumva ai un buget mare.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)