Bun, si pentru ce ai platit aia 500 de euro ? Ce a insemnat "optimizare" in cazul ala? Daca nu stii baza, nu stii nici ce sa ceri.
Bun, si pentru ce ai platit aia 500 de euro ? Ce a insemnat "optimizare" in cazul ala? Daca nu stii baza, nu stii nici ce sa ceri.
500 de euro ? Poate ne spui si noua cine ti-a "optimizat" site-ul.![]()
LE: Te rog sa soliciti schimbarea numelui aici. Cel actual incalca regulamentul forumului.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Asta vroiam sa zic, ce stii tu sa ceri cand nu cunosti macar cateva notiuni de baza.
P.S.: Acuma am vazut linkurile multumita linkului de mai sus postat de Nichita. Parerea mea si cred ca a tuturor e ca aia 500 de euro i-ai aruncat pur si simplu pe geam. Poate iti permiti, poate nu reprezinta mare lucru pentru tine, insa nu ai primit nimic de banii aia. Asta e, nu esti singurul in situatia asta.
Optimizare de 500E :
(CTRL+A) -> header contentrochii de seara
rochii 2011, strapless, one shoulder, Empire Gown![]()
si inca o chestie. Cu ce editor sa lucrez ca sa vad cum trebuie partea grafica?
Am instalat Dreamweaver si wamp si tot nu vad asa cum trebuie toate chestiile...
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Mai conteaza cine mi-a optimizat siteul. Nu cred ca e membru aici ...
Oricum ideea e ca as avea nevoie de idei nu de critici.
Am pierdut banii.. i-am pierdut. Asta e![]()
Trecem la lucruri serioase?
Poate sa imi spuna cineva cat ma costa si in cat timp poate sa imi urce site-ul pe prima pagina google?
Inclusiv cu Adwords cu optimizare seo cu tot.
Multumesc!
rochii de seara are un trafic mare, nisa este aglomerata. iti recomand sa ai in vedere o investitie in seo intiala si o plata lunara de intretinere a pozitilor obtinute, altfel te rontaie concurenta imediat.
Cam ce ar insemna investitia respectiva. In cifre?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)