Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 17

Subiect: Cât de folositoare sunt linkurile din articolele vechi

Krsty este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    21st August 2011
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Implicit Cât de folositoare sunt linkurile din articolele vechi

Salut. Ma intereseaza daca Google re-indexeaza articolele vechi , sa zicem deja trecute de 1 an de la data postarii. Treaba e ca doresc sa cumpar linkuri de pe un blog, insa ca pretul sa fie mai scazut ne-am inteles ca linkurile sa fie din articole vechi. Cat de folositoare imi vor fi aceste linkuri pentru promovare.
    In general, ce puteti spune despre aceasta metoda. Ca sa concretizez , voi cumpara de exemplu un link de la cuvintul "windows 8" care duce spre un articol de al meu optimizat pentru "windows 8". Poate Google sa ma penalizeze daca brusc pe site-ul meu vor incepe a aparea linkuri de pe acelas site intr-un numar cam mare?
    Multumesc.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

Personal ti-as cere mai multi bani daca ai dori sa iti pun linkuri in articole mai vechi
    De ce afirm acest lucru: articolele mai vechi posibil sa fie sustinute de linkuri puternice, lucru care ii ofera mult mai multa relevanta decat ar avea un articol proaspat.
    Daca siteul este unul nou, nu exagera cu linkurile catre el, construieste-ti linkurile moderat, altfel risti sa intri in Sandbox. Daca insa siteul are o oarecare vechime si un pic de notorietate, nu ai motive de ingrijorare. In nici un caz nu risti o penalizare, mai ales daca linkurile sunt incontent.
    Ultima modificare făcută de Robert; 24th August 2011 la 12:36.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    21st August 2011
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Implicit

Siteul are aproape un an cu peste 800 de articole publicate. Are un trafic relativ mic , Google Pagerank 3 si 5.050 Pagini indexate de google. Articolele nu sunt sustinute de nici un fel de alte linkuri si alea vechi unde doresc eu sa cumpar linkuri nu sunt vizitate aproape deloc. Ma intreb cat de folositoare sunt aceste linkuri , si cite ar trebui sa cumpar pentru a-mi aduce ceva folos, din punctul de vedere al SEO.

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    47

Implicit

Teoretic, un link de pe o pagina mai veche este mai bun decat un link de pe o pagina noua. Acuma, nu se stie nimic sigur, pt ca unii spun ca google n-ar mai pune asa multa importanta pe vechimea paginilor atunci cand tine cont de rankinguri, dar eu, daca ar fi sa aleg, as alege un link intr-un articol mai vechi.

Legat de reindexare, te referi la re-crawler-irea articolelor... Google oricum le reviziteaza, chiar daca sunt vechi si nu prea isi mai schimba continutul... in max 1-2 luni le viziteaza iar... depinde cum are facut blogul tipul respectiv. Daca de exemplu are chestii random in sidebar sau text dinamic, care se schimba des, e posibil sa viziteze mai des paginile...

Nu-ti face griji daca vor aparea prea multe backlink-uri de pe un site spre site-ul tau. Asta nu am auzit pana acum sa fie o problema. Gandeste-te la blogurile care au widget-uri pt latest comments si top commenters. Practic, daca postezi comentarii constant pe blogurile alea, link-ul tau apare in sidebar pe toate paginile, si sincer nu am avut pana acum probleme, desi comentez constant pe cateva bloguri... E posibil sa fie putin diferita treaba cand e vb de link-uri contextuale, dar tot nu cred sa fie vreo problema pt 5-10 link-uri. Oricum google-ul nu o sa viziteze toate articolele in aceeasi zi..
    Signatura lipsa

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    50

Implicit

1. Paginile vor fi "scormonite" periodic, deci linkurile noi vor fi descoperite.
    2. La modul general valoarea lor e mai mica decat a celor noi, presupunand ca ele sunt "mai departate" de pagina index.
    3. Vreo cateva pentru fiecare cuvant cheie. De ex. daca vrei pentru cuvantul "scaun" atunci vreo 3 pentru "scaun", vreo 2 ptr "scaune", cate 1-2 pentru "scaun pliant", "scaunel" sau .... "jilt" .

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Au o valoare si ajuta, eu am testat asta, dar sincer nu pot spune cu precizie daca valoarea lor este mai mare sau mai mica decat daca ar fi un articol nou. Google oricum reviziteaza frecvent articolele vechi
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

La modul general valoarea lor e mai mica decat a celor noi, presupunand ca ele sunt "mai departate" de pagina index.
    Aici intervine talentul fiecaruia de a-si sustine paginile interioare. Gandeste-te ca, de multe ori, exista pagini interioare cu PR mai mare decat pagina de index.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Aici intervine talentul fiecaruia de a-si sustine paginile interioare. Gandeste-te ca, de multe ori, exista pagini interioare cu PR mai mare decat pagina de index.
    Ai foarte mare dreptate, eu imi "hranesc" cu link-uri si paginile interne
    Si mai este un aspect, daca articolul respectiv iese bine la cuatarea "windows 8" cumperi link fara sa te gandesti
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    21st August 2011
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Ai foarte mare dreptate, eu imi "hranesc" cu link-uri si paginile interne
    Si mai este un aspect, daca articolul respectiv iese bine la cuatarea "windows 8" cumperi link fara sa te gandesti
    Deopotriva , acest site de unde doresc eu sa cumpar linkuri nu este deloc optimizat, nu este bine cotat de google iar articolele sunt scrise fara a fi gandite pentru SEO.

Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

articolele sunt scrise fara a fi gandite pentru SEO.
    Articolele se scriu pentru oameni, nu pentru motoarele de cautare .....
    De ce nu dai tu un link, asta ca sa nu mai vorbim asa, dandu-ne cu presupusul? Eventual si un pret. Astfel putem sa ne dam cu parerea daca merita sau nu banii.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Google nu-mi mai indexeaza articolele
    De Bogdan Calin în forumul Google
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 11th July 2011, 04:21
  2. sa imi public sau nu articolele pe un site??
    De diasomie în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 55
    Ultimul Post: 14th December 2010, 11:37
  3. imi copiaza articolele
    De daniweb în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 28th July 2009, 09:12
  4. Scripturi folositoare
    De Marius Mailat în forumul Continut web
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 13th August 2008, 22:00
  5. Sunt utile/nepenalizate linkurile cumparate ?
    De evolution în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 7th November 2007, 11:53

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •