Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 22

Subiect: Cum te poti clasa mai bine cand ai o concurenta mai putin corecta?

RCM
    RCM este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    30th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    63
    Putere Rep
    28

Implicit

djzettu multumesc de sfat, o sa achizitionez in scurt timp, momentan nu am acces la marketplace pentru a posta ce as vrea

tataraseni este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    15th July 2005
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    1.482
    Putere Rep
    44

Implicit

Nici eu nu prea inteleg unde e incorectitudinea despre care vorbesti ?!

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de RCM Vezi Post
    Marea mea problema este ca cei care domina prima pagina(unii au si 3 site uri pe prima pagina la anumite cuvinte cheie) au 4-5 site uri pe acelasi domeniu de activitate care isi dau linkuri intre ele, am inteles ca nu e un lucru ok si sa fiu sincer va dati seama cum e sa cautati un produs si pe prima pagina sa ti apara din 10 pozitii 3 firme care detin toate siteurile, nu prea e ok.
    4-5 site uri pe acelasi domeniu de activitate: E ok. Daca stai sta te gandesti, e o munca imensa sa optimizezi 4-5 site-uri.
    Cu social media: frectie. Am vazut ca multi afiseaza pe site/blog o zona mare din social media. Ca sa ce? Sa-i trimiti acolo si sa-i expui la alte reclame?

Ce poti face?
    Cum au mai zis colegii: advertoriale si aici as completa cu directoarele de articole si comunicatele de presa (min 1 articol unic saptamal). Iti recomand inclusiv comunicatele de presa cu plata, gen Publicare comunicate de presa - distributie si promovare unde te costa 9E un comunicat + 5 E link pe 3 anchor (au si pachete mai complexe)
    Postare regulata pe propriul blog: 2-3 aticole min saptamanal.
    Linkuri din directoare web periodic (niciodata nu sunt destule, mereu apar cateva noi).

Evident, le poti copia schema, ridicand si tu inca 3-4 site-uri, cu volumul corespunzator de lucru.

Se presupune ca ai eliminat toate erorile raportate de google webmaster tools sau Xenu.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

RCM
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    30th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    63
    Putere Rep
    28

Implicit

Multumesc 1nesco, sunt cateva sfaturi utile.

Cat despre incorectitudinea despre care vorbesc chiar si aici am vazut cateva articole de etica seo si mai multe posturi in care se spune ca trebuie sa obtii linkuri natural. Oare e natural cand iti dai tu singur? E ok pentru client sa te gaseasca doar pe tine daca el vrea mai multe oferte sa compare? Cum ar fi sa vrei sa ti iei un laptop si sa ti se bage in fata acelasi magazin de 10 ori? Cred ca e mai corect sa vezi 10 oferte diferite si sa o alegi pe cea mai potrivita, decat sa fii fortat sa vezi aceeasi oferta de 10 ori. Pe langa asta as mai adauga faptul ca eu consider ca ar tr sa ti creezi linkurile pentru o informatie utila, nu sa te lauzi tu singur de 4-5 ori. Daca am proceda toti asa am umple cautarile cu acelasi rezultat care ar putea fi irelevant pentru utilizatori. Cred ca si cei de la Google spun ca un site in mare tr sa il faci pentru utilizator nu pentru altceva. Ar fi placut atunci cand cautati o informatie sa va trezeti cu aceeasi informatie de 4-5 ori?
    Cred ca oarecum am lamurit de ce consider ca e incorect.

Oricum e doar o parere personala ca nu mi se pare corect, iar asa cum eu am o parere, puteti avea si voi alta.

Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Chiar nu e legat de etica.
    Ai vazut cat de lucru e la un singur site, cu atat mai mult la 4.
    Ca si comparatie, ia "google applications": 5 pozitii din 10 sunt ale google inc.
    Alta: vezi la cate pagini trimite google.ro sau .com si cate din acestea trimit la alte servicii google.
    Cu cativa ani in urma, la yahoo sau google cineva analizase blogurile de comunicare, pentru a stabili unde comunica preponderent: iesisera vreo 15-20.

Revenind la problema ta: Esti mult mai avantajat promovand un singur site. Concurenta ta va trebui sa faca fata atat tie cat si celorlalte site-uri concurente. Daca nu au incasari imense, e doar o chestiune de timp pana vor pica

Ideea e: facusi ce am recomandat? Inclusiv in semnatura am o resursa gratuita. Ma crezi ca in ultimul an nimeni nu a trimis nimic? Lene sa scrie probabil.
    Similar, pe forum, vei gasi multe resurse gratuite. De ce nu le utilizeaza nimeni... nu stiu
    Mi se spunea 1nesco

RCM
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    30th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    63
    Putere Rep
    28

Implicit

Am facut cautarea cu google applications, si am gasit mai multe rezultate cu google.com. Consider un site valoros daca apare cu mai multe pagini in aceeasi cautare, doar ca la mine concurentii nu apar cu acelasi site, apar cu alte siteuri, consider oarecum asta o diferenta de calitate .

Acum analizez tot ce mi-ai recomandat, si ma documentez putin legat de advertorialele, directoarele de articole, etc.
    Am gasit un mic ghid postat de robyroy destul de util. Mai ramane sa caut o lista de directoare de articole destul de updatata si sa ma pun pe scris.
    Pt advertoriale am vazut ca sunt destule oferte pe forum daca stai sa cauti, atat gratuite, cat si la preturi acceptabile.

Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    65

Implicit

Esti deja pe SEOpedia, ceea ce un mare avantaj. Studiaza putin forumul si vei gasi mai multe resurse.

Ca recomandare, pentru articole pune om/firma de content, pentru programare la fel, astfel incat sa te poti concentra mai mult pe seo.
    Mi se spunea 1nesco

katalin este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th February 2008
    Posturi
    86
    Putere Rep
    0

1 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Eu zic sa-i raportezi la Google daca tu crezi ca fac lucruri necurate, uite aici link, trebuie sa fii logat in webmaster tools sa poti raporta un site.
    PS: Daca ti-a fost de ajutor te rog sa-mi dai un plus la reputatie. Thx!

RCM
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    30th July 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    63
    Putere Rep
    28

Implicit

1nesco multumesc de recomandari, o sa tin cont de ele.

Katalin multumesc de sfat, prefer sa-i depasesc decat sa-i trag inapoi, asa ca nu voi raporta, o sa incerc sa tin cont de sfaturile oferite de 1nesco.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Nu mi se pare ca este tehnica incorecta, si eu sunt plasat uneori cu 2 site-uri pe prima pagina, sunt alte tehnici si mult mai urate cu care m-am confruntat din partea unui concurent, car enu putea sa ma dea jos cinstit
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Optimizare clasa php
    De Popescu Marian în forumul Server side
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 10th October 2010, 20:31
  2. Meniu in php si css cu clasa active
    De Popescu Marian în forumul Server side
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 1st June 2010, 07:58
  3. Cand e bine sa imi inscriu siteul in DMOZ?
    De dudu_tux în forumul DMOZ
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 18th March 2009, 13:01
  4. intrebare clasa IP-uri!
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 27th February 2009, 20:47
  5. Deny pe o clasa de IP-uri
    De cr0n1cal în forumul Server side
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 12th August 2007, 08:41

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii