va salut cu respect pe toti.
mi-am tocat singur capul sa-mi fac si situl si optimizarea desi nu sunt un "priceput" in asta, dar de vreo cateva luni tot am citit forumul si ceva bloguri despre asta cat sa-mi fac o idee. am discutat si cu cativa experti dar n-am avut bugetul necesar- de aceea am zis sa incerc eu. scriptul folosit este cscart- si am modul inclus de seo
deci situl este Lentile de contact colorate splendide!
ce am facut:
1. am pus titluri, descrieri unice la fiecare tip de lentila (pagina)
2. am pus text la imagini.
3. am sitemap direct din script (n-am umblat acolo)
4. keywordurile pe care vreau sa rankez sunt: "lentile de contact" si "lentile de contact colorate"- le-am pus in fiecare titlu, descriere si keyword la toate paginile.
5. am inceput sa scriu articole despre lentile
nelamuriri:
1. se considera optimizare fortata daca in descrierea fiecarei lentile (care nu-i prea lunga din motive obiective) am pus o data: 'lentile de contact" si o data"lentile de contact colorate" ma refer la treaba cu densitatea cuvintelor cheie.
2. ce trebuie sa fac la robots.txt ? n-am umblat deloc acolo
3. eu am pus categorii la produse: lentile albastr/verzi/gri, si asa mai departe: linkurile pe categorii apar asa: lentile-contact.net/lentile-de-contact-colorate-ro-2-3-4-5-6-7.html - am optiunea sa pun un produs in mai multe categorii; e necesar sa fac o categorie "lentile de contact colorate"unde sa pun toate lentilele- doar pt seo?
4. brandul pe care l-am ales (dupa lungi framantari) este "ochialbastri.ro" (am facut redirect pe lentile-contact.net)- si vreau sa fac un cont de facebook- cum e mai bine sa fac pagina: pe lentile-contact sau pe ochialbastri? ca daca fac pe lentile contact- am sanse sa rankez in google, dar daca fac pe ochialbasti- pot fi mai popular pe fb... cum e mai bine oare?
va multumesc mult de tot anticipat tuturor care imi veti da o mana de ajutor
saru'mana!