am o nelamurire, nu am reusit sa gasesc raspunsuri prin google.
De ce o parte din directoarele romanesti, chiar si cele cu page rank mare, nu accepta sa inscriem subdomenii ?
De exemplu eu am un site, cu peste 30 de subdomenii, cu continut total diferit. Tocmai de asta l-am impartit pe subdomenii, ca sa pot inscrie fiecare subdomeniu in categoria potrivita si sa dau o descriere sugestiva. Asa daca inscriu domeniul mare, nu-mi ajunge spatiul pentru cata descriere ar trebui sa scriu acolo, fiindca ar trebui sa scriu foarte multe chestii, din fiecare subdomeniu cate ceva. Si mi-e greu ba chiar imposibil, sa aleg o categorie pentru domeniul mare. Eventual ar merge sa-l inscriu doar la Diverse, daca ar exista o asemenea categorie.
Si in afara de asta, daca din 30 de subdomenii, numai 10 sunt finalizate sa zicem, inscriu numai alea 10, nu tot site-ul. Nu vad logica pentru care un director web nu ar permite inscriere de subdomenii. Cel mult ar putea sa refuze subdomeniile generate automat, adica de exemplu daca un site de comert electronic genereaza cate un sobdomeniu pentru fiecare produs in parte, e logic sa nu se permita inscrierea intr-un director a fiecarui subdomeniu.
Dar la mine nu e cazul, sunt subdomenii create manual, in fiecare am continut total diferit.
Dmoz.org de exemplu accepta subdomenii, si e foarte normal asa.
Nu are sens sa cumpar 30 de domenii, cand pot sa lucrez cu subdomenii.

Răspunde cu citat