1 out of 1 members found this post helpful.
in lume sunt peste 10 miliarde de site-uri... nu vreau sa fiu dur, dar eu in locul tau, mi-as promova backlink-urile, le-as da ping, sa cresc importanta si relevanta backlink-urilor... nu numarul de linkuri e neaparat important ci cum si unde... parerea mea...
2 out of 2 members found this post helpful.
Cauta site-uri cu relevanta pe domeniul tau si cu articole noi publicate des. Acolo trebuie sa ajunga linkurile tale cu anchorul potrivit. Ignora pr-ul lor si cauta site-uri cu content unic updatat cat mai des si care au ceva vechime. Daca targetul este international atunci baga tare pe domeniile cu content in limba engleza. Si linkurile nofollow conteaza dar nu pierde foarte mult timp cu ele totusi. Cand incepi sa optimizezi prin backlinks fa-o la modul -> exemplu de anchor: "Games system requirements", dupa care "Games requirements" si "System requirements". Joaca-te cu anchorul in asa fel incat sa fie grupate aceleasi cuvinte sub forme diferite. Cuvintele folosite ca anchor trebuie sa se afle si in contentul paginii catre care duce linkul. Totusi "system requirements" e o cautare long shot ce acopera o gama larga de interese, nu doar jocuri si nu toti cei care vor ajunge cu aceste cautari la tine pe pagina vor gasi ceea ce cauta de fapt. Tu decizi daca vrei sa pierzi timpul cu optimizarea pe aceasta cautare cand poti acorda mai multa atentie cuvintelor relevante pentru domeniul tau.
Prima pagina este cea mai importanta cand incepi optimizarea. Optimizeaza contentul indexului pentru cuvintele cheie principale pe care le targetezi dupa care iti dai link din index catre articole legate de acele cuvinte cheie. Indicat este ca pe pagina sa coincida cat mai multe cuvinte cu ce ai setat la meta keywords. Ia-o usor si fa-le pe rand in timp, orice modificare adusa pe index fiind considerata de motoarele de cautare content nou pe site-ul tau. Cand vezi ceva imbunatatiri decente in pozitia din Google baga-te si pe long tail keywords apuca-te de link building catre cateva pagini si optimizeaza toate paginile pentru a face fata diferitelor criterii de cautare de pe nisa ta. Nu abuza de bold dar poti combina un cuvant cu bold, altul cu underline si altul cu italic. Toate cele 3 taguri sunt considerate de interes cand e vorba de Google. Foarte important e sa iti linkezi articolele intre ele si sa nu renunti la link building catre index prea repede chiar daca ti-ai atins scopul. Dureaza ceva timp pana vezi rezultatele dar cand ajungi sus e greu sa te mai doboare cineva usor si oricum ramai cu trafic din long tail keywords si indexarea naturala pe care o vor face botii de crawling.
Baga codul js de analytics in josul paginii si lasa <h1> si <h2> sa fie la inceputul continutului din <body>. Chiar daca unii nu sunt de acord cu asta, implementarea <h1> si <h2> in <header> mi-a adus rezultate benefice si rapide in optimizarea a 3 site-uri pe cuvinte cheie foarte cautate asa ca poti incerca si asta.
1 out of 1 members found this post helpful.
Domeniul e bun, pacat ca tot continutul e duplicate, in general sunt o gramada de articole cand se anunta un joc, unde se mentioneaza system requirements + ceva detalii.
Eu as incerca sa adaug si o descriere proprie si ceva detalii despre joc.
System requirements e un cuvant foarte generic, e destul de greu oricat seo onpage ai face, cel mai bine sa te axezi pe continut si pe link-uri naturale.