Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 15 din 15

Subiect: help! in cadere libera

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Un text duplicat este postat chiar pe site-ul tau, semaforul.ro Acela e mai vechi si este vazut mai bine de google, motiv pentru care nu a scazut in cautari.

In schimb acesta fiind mai nou a parut ca un elev mediocru prins "copiind" dupa premiantul clasei.

Incearca sa pui asta in fisierul .htaccess. Ar trebui sa mearga.

Cod:
    RewriteEngine On
    RewriteCond %{HTTP_HOST} ^domeniu.ro [NC]
    RewriteRule ^(.*)$ http://www.domeniu.ro/$1 [L,R=301]
    RewriteCond %{THE_REQUEST} ^[A-Z]{3,9}\ /index\.html\ HTTP/ 
    RewriteRule ^index\.html$ http://www.domeniu.ro/ [R=301,L]
    Inlocuieste domeniu.ro cu numele domeniului tau.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de 1nesco Vezi Post
    Arunca si un ochi la concurenta. Ei ce au facut in ultima perioada?
    Le-ai luat locul, ok. Dar concurenta nu sta.
    La pagina 13 nu cred ca poate fi vorba de concurenta, concurenta dupa mine consta in primele 2 pagini, in pagina 5 ajungi si daca scrii un articol optimizat pe un site.
    Site-ul este nou, are si un pic de duplicat content, deocamdata trebuie rabdare
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

mrjohnny este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    11th January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    269
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de dragosl2006 Vezi Post
    PS: se poate raporta catre google daca cineva iti copiaza continutul, sau bucatin din continut ?
    Da. Dar cel mai bine ar fi sa-ti schimbi tu textul, sa scrii ceva de la zero si sa dezvolti fiecare idee in parte, nu sa scrii "avem: x,y,z" ci sa scrii" avem: 'x - text text text, de asemenea si y - text text text si ne putem ocupa si de z - text text text', asa forma are mai multe avantaje: 1. se numeste marketing inteligent, 2. e frumos si business, 3. lui Google ii place. Daca raportezi ceva de genul risti sa te vada Google altfel de-acum, nimeni nu stie cu exactitate algoritmii Google dar o sa figurezi la ei intr-o lista cu o reclamatie etc, cel mai bine e sa nu iesi asa in evidenta pentru ca strica acest lucru. Stai in banca ta si fa-ti treaba, parerea mea.

dragosl2006 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    8th February 2011
    Vârstă
    42
    Posturi
    5
    Putere Rep
    0

Implicit

multumesc mult

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

am luat azi legatura cu plagiatorul meu, si s-a rezolvat problema, vad ca a indepartat continutul de pe saitul sau. uimitor a fost faptul ca nu i s-a parut nimic neobisnuit sa dea copy/paste, chiar i s-a parut un lucru normal.

Madison este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th January 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    137
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de dragosl2006 Vezi Post
    Sunt convins ca si vechimea conteaza
    cu siguranta

Ceva sfaturi privitor la optimizarea on-page ? si despre cum as putea atrage mai multe linkuri spre site inafara de directoare
    Asta depinde doar de tine. Nimeni nu are reteta perfecta despre "cum" se face asta. Citeste despre link building si-ti vei face o idee. Dar tine minte: 10 link-uri de calitate fac cat 1000 de linkuri de directoare (in medie )

Mi s-a spus de catre mrjohnny, ca ar fi probleme legate si de sitemap, imi poate spune cineva ce am gresit, ca sa pot corecta.
    Ai mai primit raspunsuri, ce-i drept eu nu stiu cum era initial. Acum vad ca este .xml, nu mi se pare necesar (oricum banuiesc ca submitezi sitemap-ul prin webmaster tools). Daca vrei sa-l pastrezi acolo, fa-l .html - te va ajuta mai mult pentru indexarea paginilor, distribuirea page rank-ului prin site si poate vizitatori.

Am reusit sa obtin un banner pe un site al unui prieten care are ceva vizitatori (aprox 1500/zi), benereul respectiv este pus cam pe 20.000 pagini pe saitul lui, si cu toate astea nu primesc foarte mult trafic de pe acel sait, ba din contra chiar foarte putin, intrebarea mea ar fi daca benerul respectiv pus pe un numar atat de mare de pagini imi poate aduce un dezavantaj din partea google.
    Depinde despre ce este site-ul prietenului tau. Daca nu are legatura cu laptopuri, sau hai.. IT in general, e greu sa primesti click-uri (daca este despre mancare sau muzica, cati vizitatori de la el, care s-au dus special pentru mancare sau muzica pe site-ul lui, dau click pe un banner cu reparatii laptop ?)

ps: pune si alt tag la imagini

-----
    am pus cu bold intrebarile lui dragos
    Ultima modificare făcută de Madison; 11th February 2011 la 11:32. Motiv: cred ca am exagerat cu "quote"

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Webfactor - cadere frecventa server
    De Nichita în forumul Hosting
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 16th September 2009, 15:09
  2. Cadere libera in google
    De Lupanu în forumul Google
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 16th January 2009, 15:29
  3. Romania?! libera :-j
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 15th September 2008, 12:42
  4. Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 16th April 2007, 05:49
  5. E-MAIL SPAM: Zona Libera Galati
    De BladHaund în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 9th January 2007, 10:52

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente