sunt mereu cu ochii pe concurenta si nu am remarcat nimic vizibil, oricum saiturile care sunt in primele pozitii au o vechime destul de maricica (3-6 ani, unela chiar mai bine).
Sunt convins ca si vechimea conteaza, dar totusi sa ma trezesc dintr-o data atat de in spate mi se pare ciudat,si mai ales ca in fata mea sunt o multime de situri de anunturi, si/sau unele sait-uri cu continut irelevant dupa cautarea respectiva, azi am observat ca am inceput sa pierd teren si pe alte cuvinte cheie.
Cam dupa ce perioada se poate spune despre un domeniu ca nu mai este "prea nou".
Ceva sfaturi privitor la optimizarea on-page ? si despre cum as putea atrage mai multe linkuri spre site inafara de directoare.
Mi s-a spus de catre mrjohnny, ca ar fi probleme legate si de sitemap, imi poate spune cineva ce am gresit, ca sa pot corecta.
Am reusit sa obtin un banner pe un site al unui prieten care are ceva vizitatori (aprox 1500/zi), benereul respectiv este pus cam pe 20.000 pagini pe saitul lui, si cu toate astea nu primesc foarte mult trafic de pe acel sait, ba din contra chiar foarte putin, intrebarea mea ar fi daca benerul respectiv pus pe un numar atat de mare de pagini imi poate aduce un dezavantaj din partea google.

Multumesc anticipat, si astept raspunsuri/pareri