Rezultate 1 la 10 din 33

Subiect: .ro sau .eu?

Vizualizare arbore

Emil este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    33

Implicit

Sunt probleme majore legate de partea online, trust me. Brandul conteaza enorm. Eu vad acum masini.ro. In 10 minute, il revizitez, pac scriu in chrome sau FF masini, si imi aduce siteul primul. Daca url-ul meu e vanzari-masini.cc, va trebui sa imi aduc aminte exact de el. Daca vrei sume mici, probabil nu e relevant. Insa daca vrei sa cladesti un business serios, cu conversie reala, brandul conteaza. Multi romani nu ar avea reticente in a baga numarul de card pe masini.ro. Si mai multi ar vedea .eu si ar zice, hm ... nu stiu daca e serios. E usor sa teoretizam noi ca brandul nu conteaza, ca omul da click pe link, etc etc. Nu e chiar asa. Nu spun ca domeniile bune pe alte extensii decat .com si .ro, care targeteaza piata autohtona, nu conteaza. Spun doar ca pe termen lung, brandurile aduc mult mai multi bani. Am avut un site care a existat online pana acum 3 ani in ro. Inca mai am cautari pe brand, desi afacerea e inchisa de mult. De ce? Pentru ca Nenea Ion zice, bai, eu am luat piese auto de la Mesterica. Ia sa il caut pe google.

Construieste afacerea cu profilul clientului in minte. Nu construi profilul clientul cu afacerea in minte.

PS. Ai idee cati romani completeaza in formular adresa de mail de forma www.adresamea@yahoo.com? Iti spun eu...enorm de multi.

Update, discutie acum 2 minute:
    Eu: Completati formularul securizat, adaugand datele comenzii, si puteti plati folosind Paypal sau direct cu cardul folosind ING Checkout.
    Client: eu nu platesc cu cardul pe site .eu ca se iau comisioane daca "bag cu cardul". Nu aveti site si .ro ca la rotld nu sunt comisioane.
    Eu: Nu exista nici o legatura intre numele unui domeniu si comisioanele la plata unui serviciu.
    Client: ba da pentru ca este plata in strainatate.
    Ultima modificare făcută de Emil; 15th December 2010 la 16:36.
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •