Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 20 din 20

Subiect: Daca schimb template-ul scad in serp ?

ant7 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    bucuresti / constanta
    Posturi
    91
    Putere Rep
    29

Implicit

nu cred ca design-ul are vreo legatura cu felul cum vei evolua in SERP. google nu-l vede oricum. daca insa schimbi structura codului HTML sau continutul, atunci e posibil sa te afecteze. o structura HTML facuta bine, permite schimbarea design-ului doar din CSS.
    Ultima modificare făcută de ant7; 16th September 2010 la 22:48.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de ant7 Vezi Post
    google nu-l vede oricum
    Sunt convins ca si design-ul are o importanta in algoritmii Google. Au atatea sute de checklist-uri incat mi-e greu sa cred ca au ignorat asta. Adica sigur monitorizeaza blog-urile cu exact acelasi template, site-uri cu exact acelasi layout, etc. Cum coteaza diverse lucruri nu stiu, dar de monitorizat/citit, sigur o fac.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    bucuresti / constanta
    Posturi
    91
    Putere Rep
    29

Implicit

daca nu permiti google sa iti citeasca fisierul .css, nu cred ca iti poate intui design-ul... poate doar manual.
    google citeste doar structura html pentru fiecare pagina (vezi: webmaster tools > labs > fetch as googlebot)... din cate citisem in proiectul initial pentru google, se luau in calcul si aspecte vizuale ale elementelor (ex: marimea fontului sau grosimea lui), insa chiar daca acest lucru este inca valabil, singurul mod in care poate detecta marimea fontului sau grosimea lui este prin accesarea codului CSS.

Carcotas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    15th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    173
    Putere Rep
    32

Implicit

@Meetzah Pai eu vreau sa schimb total, adica nu va mai fi html ci php , adica nu va mai fi nimic din el, o schimbare totala si ma gandeam sa pastrez contentul si sa il pun in noul site, deci nu prea pot face progresiv schimbarea.

@Nichita Site-ul nu este pe platforma wordpress deci nu pot schimba templateul. E un simplu html

@Lovelife & ant7 structura o sa o pastrez dar design-ul va fi cu totul schimbat, deci inclusiv alt .css

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Citat Postat în original de Carcotas Vezi Post
    @Meetzah Pai eu vreau sa schimb total, adica nu va mai fi html ci php , adica nu va mai fi nimic din el, o schimbare totala si ma gandeam sa pastrez contentul si sa il pun in noul site, deci nu prea pot face progresiv schimbarea.
    Vei pierde toate linkurile daca nu faci redirect de la varianta .html catre .php Cel mai bine e sa pastrezi extensia si structura actuala a url-urilor, daca nu vrei sa le iei unul cate unul si sa le redirectezi de la forma veche la cea noua.

Daca pierzi linkurile ai toate sansele sa iti pierzi pozitiile actuale.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de ant7 Vezi Post
    daca nu permiti google sa iti citeasca fisierul .css, nu cred ca iti poate intui design-ul... poate doar manual.
    Tin minte foarte clar (desi esti si raspunsul logic dealtfel), un video al lui Cutts in care spunea ca nu este o decizie buna sa "ascunzi" fisierele CSS lui Google.

Este ca si in viata reala: daca ascunzi ceva, inseamna ca ceva miroase, sau cel putin, este suspect.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Pai ar fi mult mai usor sa faci spam daca-i ascunzi CSS-ul lui Google.
    Citat Postat în original de Cristian Mezei Vezi Post
    Tin minte foarte clar (desi esti si raspunsul logic dealtfel), un video al lui Cutts in care spunea ca nu este o decizie buna sa "ascunzi" fisierele CSS lui Google.

Este ca si in viata reala: daca ascunzi ceva, inseamna ca ceva miroase, sau cel putin, este suspect.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    bucuresti / constanta
    Posturi
    91
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de Cristian Mezei Vezi Post

eu la majoritatea proiectelor ascund de roboti toate fisierele ce tin strict de felul cum este afisata o pagina si nu de continutul ei (ex: fisiere .css, imagini de background, fisiere .swf)... pana acum n-am avut probleme... dimpotriva, totul a functionat foarte ok, chiar si in google.

nu am nimic de ascuns, insa prefer sa nu las loc interpretarilor lui google sau sa-mi fie indexate imagini de background (care n-au nici o relevanta pentru continutul site-ului). De ex: 'dispay: none' nu inseamna ca vreau sa pacalesc google, ci poate doar ca vreau sa afisez utilizatorului aceeasi informatie, intr-un mod mai placut vizual...

dar cred ca sunt cam offtopic...
    Ultima modificare făcută de ant7; 17th September 2010 la 00:30.

Carcotas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    15th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    173
    Putere Rep
    32

Implicit

M-am decis si va ramane html, dar persoana pe care o stiu si se pricepe nu se baga la asa ceva asa ca m-am gandit sa caut

mamulea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    19th December 2007
    Locaţie
    Pitesti, Romania
    Vârstă
    46
    Posturi
    235
    Putere Rep
    34

Implicit

Eu am avut recent o experienta neplacuta de acest gen. Am preluat un site facut prin 2005 care nu era deloc optimizat SEO (de exemplu avea acelasi title si aceleasi descriptionuri la toate paginile) dar era primul pe google pentru multe cautari. Am schimbat designul, am adaugat headinguri, am pus title-uri si descriptionuri unice dar in acelasi timp am facut redirectari dinspre adresele vechi spre cele noi. In google webmasters nu imi arata nicio problema si totusi site-ul a coborat masiv pentru majoritatea cuvintelor cheie. Din prima pozitie a ajuns chiar si in a treia pagina!

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ce se intampla daca schimb tot continutul?
    De edy12006 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 7th April 2009, 10:10
  2. template-uri in portofoliu
    De forapathy în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 7th August 2008, 10:06
  3. De ce scad nr. de vizite?
    De sdaniela în forumul Google
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 30th May 2008, 00:12
  4. Joomla Template
    De jedymaster în forumul Bar, lobby...