Stii sa faci un template de wordpress?
Platesc 25$ pe orice template original, nou construit, care imi place cum arata. Banii ii pot plati atat in cont bancar, cat si in paypal sau moneybookers.
Astept mesaje.
O zi placuta.
Stii sa faci un template de wordpress?
Platesc 25$ pe orice template original, nou construit, care imi place cum arata. Banii ii pot plati atat in cont bancar, cat si in paypal sau moneybookers.
Astept mesaje.
O zi placuta.
si daca nu iti place cum arata?
din miile de template-uri pentru wordpress nu ai gasit tu ceva care sa iti placa??
Imi plac templateurile ca aici: themes.wordpress.net/, facute pt widgeturi, sa arate profesional etc...
Imi poti arata psdul inainte sal codezi, si iti spun daca imi pace sau nu.
Din moment ce am postat aici, pobabil ca nu am gasitdin miile de template-uri pentru wordpress nu ai gasit tu ceva care sa iti placa??
Mersi...
contacteaza-ma, am cateva facute. pt 25 $ primesti un template unic, necodat, toate drepturile tie.
LOL!!! Asta ar fi bataie de joc.
Sau poate e vorba de 250$/template?
Hi there, I'm Seraphim and I am creative designer
mai e valabila treaba?..sau ai gasit?
eu nu inteleg o chestie: omul face psd-ul, tu platesti si el il codeaza, sau iti arata psd-ul, il taie si banii la final?
500 000 de lei vechi adica?
si daca-ti aratam .psd-ul tu poti sa-l folosesti chiar daca zici ca nu-ti place, corect?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)