Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Inscriere directoare pentru site vechi ?

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    91
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.419
    Putere Rep
    91

Implicit Inscriere directoare pentru site vechi ?

Salut,

M-am apucat de optimizarea unui magazin online ce are deja ceva vechime (in jur de 3 ani). Onpage site-ul era varza, fara nici cea mai mica idee de SEO. L-am luat la mana si aproape am terminat cu optimizarea pentru produsele din componenta. Am trimis sitemap-ul la Google dar acesta nu se prea grabeste sa vina sa indexeze produsele.

Ca si linkuri site-ul nu sta foarte bine, multe linkuri de pe un site partener, postat pe acelasi server, linkuri de pe forumuri si cateva linkuri provenite din directoare (vreo 20) etc.

As vrea sa incep o campanie de inscriere in directoare, in paralel cu una de linkbuilding din alte surse, fara sa exagerez (cateva linkuri pe zi). Site-ul este bine pozitionat pentru cateva keyworduri bune. Intrebarea este urmatoarea: este posibil ca demararea unei astfel de campanii (ma refer la directoare) sa destabilizeze site-ul sau sa ii atraga o depunctare, tinand cont ca dupa o perioada lunga, incep brusc sa apara linkuri catre el ? In general am lucrat cu site-uri luate de la zero iar cu un astfel de site nu prea stiu cum sa procedez ca sa nu "stric" ceva.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Krm
    Krm este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    13th October 2009
    Locaţie
    Targoviste / Bucuresti
    Posturi
    802
    Putere Rep
    30

Implicit

nu cred pentru ca este un site vechi, daca era nou se putea sa apara aceasta problema.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Citat Postat în original de ganditorul_2003 Vezi Post
    Intrebarea este urmatoarea: este posibil ca demararea unei astfel de campanii (ma refer la directoare) sa destabilizeze site-ul sau sa ii atraga o depunctare, tinand cont ca dupa o perioada lunga, incep brusc sa apara linkuri catre el ? In general am lucrat cu site-uri luate de la zero iar cu un astfel de site nu prea stiu cum sa procedez ca sa nu "stric" ceva.
    N-am auzit inca prea multi care sa confirme faptul ca pe .ro directoare nu merg. Daca link-urile de pe ele nu mai sint asa cum au fost (zic unii) macar anchor textul tot conteaza, plus semnalul dat catre motoarele de cautare ca site-ul e in vizorul unor directoare.

Nu e indicat sa folosesti doar directoarele pentru creste IBL-urile, clar insumarea link-urilor o sa te ajute, depinde de criteriile pe care le folosesti pentru a alege un director si anchor textul folosit.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    91
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.419
    Putere Rep
    91

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    N-am auzit inca prea multi care sa confirme faptul ca pe .ro directoare nu merg.
    Nu cred ca directoarele nu merg. Acum cateva luni am inceput sa inscriu un site .com in directoare dupa cateva luni de la realizarea unui site. Site-ul a primit o penalizare in scurt timp de la inceperea campaniei de inscriere. Initial site-ul fusese inscris in vreo 20 de directoare maxim, si linkuri primite din alte surse. Cand am reinceput cu directoarele, site-ul a fost penalizat in Google. Asta e motivul pentru care am pus intrebarea pe forum. Pe .ro nu am site-uri asa ca am vrut ta imi confirmati ca nu e nici o problema.

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Daca link-urile de pe ele nu mai sint asa cum au fost (zic unii) macar anchor textul tot conteaza, plus semnalul dat catre motoarele de cautare ca site-ul e in vizorul unor directoare.

Nu e indicat sa folosesti doar directoarele pentru creste IBL-urile, clar insumarea link-urilor o sa te ajute, depinde de criteriile pe care le folosesti pentru a alege un director si anchor textul folosit.
    Nu voi folosi doar directoarele, voi aduce in paralel si linkuri din alte surse, intr-un procent rezonabil si fara sa exagerez cu anchor textul. Multumesc pentru raspunsuri !
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    50

Reputatie:
    91
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.419
    Putere Rep
    91

Implicit

Citat Postat în original de Marius Cristian Vezi Post
    Inscrierea este una pe termen lung, cu cateva directoare zi + cateva linkuri din alte surse catre pagina principala si pagini interne.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Caut tineri pentru inscriere in directoare
    De coco_ro în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 22nd June 2010, 01:21
  2. Caut pe cineva pentru inscriere in directoare web
    De deadworldisee în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 15th January 2010, 23:09
  3. Inscriere site in 400 de directoare romanesti
    De matican în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 7