Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 16 din 16

Subiect: Link popularity - care e viteza de crestere optima ?

attempt este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    12th February 2007
    Locaţie
    Satu Mare
    Vârstă
    43
    Posturi
    490
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Carcotas Vezi Post
    Marius dar spune-mi si mie daca fac eu 300 de inscrieri in directoare intr-o zi si daca 50 de directoare imi accepta linkul azi , alte 50 peste o saptamana, si tot asa cum se va calcula ? si daca acele directoare au pus google bot sa le viziteze o data pe luna in diverse perioade sau la 2 saptamani cum se va calcula ? cum mai vin punctele astea
    P.S. : sarbatori fericite tuturor
    daca esti atent o sa vezi caci comparatia nu se face cu cat de des aproba sau viziteaza google link-urile, ci care este trendul link-urilor catre tine. Tu spui ca inscrierea in mod natural se lungeste. Eu zic ca nu prea merita inscrierea in directoare.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    51

Implicit

Citat Postat în original de Carcotas Vezi Post
    Marius dar spune-mi si mie daca fac eu 300 de inscrieri in directoare intr-o zi si daca 50 de directoare imi accepta linkul azi , alte 50 peste o saptamana, si tot asa cum se va calcula ? si daca acele directoare au pus google bot sa le viziteze o data pe luna in diverse perioade sau la 2 saptamani cum se va calcula ? cum mai vin punctele astea

Deci asta e doar parerea mea ca o data ce te apuci sa inscrii in directoare poti inscrie si in 1000 intr-o zi ca pana intra nenea webmaster vede link il verifica il accepta ...pana trece nenea google bot vede ca directorul ala are un link catre site dureaza si la fiecare difera deci cam tot acolo se ajunge si anume va vedea ca zilnic sau saptamanal se vor adauga x backlinks catre y site.

P.S. : sarbatori fericite tuturor
    Am mai vazut/auzit pareri de genul acesteia. Nu e numai a ta.
    Din experienta mea (cateva zeci de siteuri ptr care promovarea a inclus si inscrierea in directoare) pot spune ca peste 80% din validari se obtin in prima saptamana de la inscriere si mai mult de 50% in primele 3-4 zile. Mai pot fi si exceptii, de exemplu ptr siteurile inscrise inainte de sarbatori sau in preajma altor evenimente.
    Din aceasta cauza recomandam ca inscrierile sa se faca saptamanal. Ideal ar fi chiar de doua ori pe saptamana, daca e sa fim rigurosi.
    Cat despre vizitele GoogleBot: tot mai rar se intampla ca pentru un site ce are continut dinamic sa fie vizitat la mai mult de 3 zile distanta intre 2 vizite. Poate doar daca e un director in care se aduca 3 inregistrari la 50 de zile.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    51

Implicit

Citat Postat în original de attempt Vezi Post
    Eu zic ca nu prea merita inscrierea in directoare.
    Este cel mai usor mod de a obtine "Link popularity" dupa cum a si mentionat si cel ce a initiat topicul.
    Aportul valoric adus de inscrieri este mic, insa se pot observa salturi de cateva pozitii pentru expresiile vizate (de pe 7 sa ajungi pe 4 de exemplu), chiar daca bazandu-te doar pe directoare ai fi pe undeva intre locurile 78 si 92.

Carcotas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    15th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    173
    Putere Rep
    30

Implicit

Eu nu sunt seo expert sau ceva de genu, dar am tot citit si m-am informat si stiu ca inscrierea in directoare nu e asa importanta dar totusi m-am apucat sa o fac la un site , dar tot deodata si anume, am luat websuite submitter + alte liste de directoare, si m-am apucat de treaba si in 2-3 zile am tot inscris, am primit vreo penalizare ? nu, apoi am inceput sa caut pe unde as mai putea adauga cate un link am mai cumparat pe ici pe colo si tot nu am primit penalizare de la google si inca o data precizez ca am facut tot deodata deoarece am destul de multe alte treburi de facut si nu am timp sa stau doar pe partea asta, si atunci cum aveam ceva timp liber si nu aveam ce face ma puneam pe treaba..deci eu cand am spus ca nu am primit penalizare m-am bazat pe ceea ce mi s-a intamplat acum fiecare cu norocul lui iar toate astea se intamplau anul trecut si acum la pr update am primit chiar si pr 4

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Si totusi ai stat cu sabia lu' Damocles tot timpul deasupra capului, nu?
    Ar fi foarte amuzant sa vina penalizare acuma? Cand ai cum zici tu, pr 4.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Carcotas este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    15th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    173
    Putere Rep
    30

Implicit

Sa nu cobim , uite un prieten a primit penalizare de la google pentru ca a pus la un site nici de un an vechime link site wide destul de mare nu e reclama dar prefer sa merg pe concret si anume bloggerul.ro a pus pe toate blogurile si tot, asa da , primeste penalizare

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Link Popularity
    De Hobart în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 1st December 2010, 22:59
  2. viteza navigare
    De mariuslmm în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 27th March 2009, 13:22
  3. 101 ways to build link popularity in 2006
    De lixor în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 16th August 2006, 13:52
  4. Rata Optima De Obtinere De Link-uri Pe Zi
    De Iskander în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 13th February 2006, 04:54
  5. Link Popularity Vs Ibls
    De misu în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 25th January 2006, 12:15

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •