Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 16 din 16

Subiect: Multiple domenii in aceeasi nisa ?

big
    big este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    13th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    864
    Putere Rep
    36

Implicit

Muta domeniile la name.com unde ai privacy gratuit.
    Privacy e irelevant. Google stie cine detine domeniul chiar daca ai privacy.
    Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    38

Implicit

Citat Postat în original de ganditorul_2003 Vezi Post
    Citisem undeva ca nu e bine sa ai x domenii cu aceeasi tema generala si ar fi mai bine sa ai domenii cu teme total diferite.
    Eu nu cred ca vor fi probleme , dimpotriva , daca nu vei face excese , tema comuna a siteurilor le va favoriza pe fiecare in parte .
    Ce inseamna exces ? Aici e greu de fixat o limita masurabila . Ca sa dau un exemplu , acelasi ownwer , acelasi IP , linking reciproc excesiv ,continut foarte asemanator ( portiuni copiate ) inseamna exces .
    Acelasi owner ,alt IP , linking intre siteuri echilibrat , tematic si contextual , aceasi tema cu subnise diferite dar fara (portiuni de ) continut identic ( sau f asemanator ) nu inseamna exces , iar efectele vor fi pozitive .
    Tema poate fi comuna , textul nu trebuie sa fie comun .
    Aici e ca si sarea , e buna dar nu in exces .
    Ultima modificare făcută de Broscoi; 2nd February 2010 la 09:59.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Citat Postat în original de Broscoi Vezi Post
    Eu nu cred ca vor fi probleme , dimpotriva , daca nu vei face excese , tema comuna a siteurilor le va favoriza pe fiecare in parte .
    Ce inseamna exces ? Aici e greu de fixat o limita masurabila . Ca sa dau un exemplu , acelasi ownwer , acelasi IP , linking reciproc excesiv ,continut foarte asemanator ( portiuni copiate ) inseamna exces .
    Acelasi owner ,alt IP , linking intre siteuri echilibrat , tematic si contextual , aceasi tema cu subnise diferite dar fara (portiuni de ) continut identic ( sau f asemanator ) nu inseamna exces , iar efectele vor fi pozitive .
    Tema poate fi comuna , textul nu trebuie sa fie comun .
    Aici e ca si sarea , e buna dar nu in exces .
    OK. Atunci inseamna ca stau bine. Cel putin teoretic. Sa vedem cu adaugatul contentului unic si de calitate cum stam, ca aici e problema cea mai mare.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

alinalin0 este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    26th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    643
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de big Vezi Post
    Privacy e irelevant. Google stie cine detine domeniul chiar daca ai privacy.
    Esti sigur? Unde ai citit asta?

big
    big este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    13th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    864
    Putere Rep
    36

Implicit

Am patit asta. Am fost contactat de o firma din SUA referitor la domenii pe care nu aveam nimic. Mailul pe care m-au contactat nu a fost cel de la inregistrare ci cel folosit la contact la alte site-uri. Deci firma respectiva nu numai ca a stiut ce site-uri am, dar a stiut si ce alte domenii am inregistrat, chiar daca nu le-am folosit (nu stiu daca e clar). Toate domeniile aveau privacy prin Domains By Proxy.

Cred ca asta cu privacy e pentru catei, registrarii mari au acces la toate datele.
    Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.

alinalin0 este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    26th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    643
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de big Vezi Post
    Am patit asta. Am fost contactat de o firma din SUA referitor la domenii pe care nu aveam nimic. Mailul pe care m-au contactat nu a fost cel de la inregistrare ci cel folosit la contact la alte site-uri. Deci firma respectiva nu numai ca a stiut ce site-uri am, dar a stiut si ce alte domenii am inregistrat, chiar daca nu le-am folosit (nu stiu daca e clar). Toate domeniile aveau privacy prin Domains By Proxy.

Cred ca asta cu privacy e pentru catei, registrarii mari au acces la toate datele.
    Uite ce am gasit aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Domain_privacy

Personal information is typically collected by these registrars to provide the service. And to some, registrars like Domains by Proxy take little persuasion to release so-called 'private' information to the world, requiring only a phone request or cease and desist letter.
    Deci s-ar putea ca firma respectiva sa se fi interesat in mod special de contul tau. Si daca cei de la Domains by Proxy fac asta, nu inseamna ca este o regula. Cel putin eu sper sa nu fie...

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Adsense - aceeasi pagina , conturi diferite!
    De Cata. în forumul Adsense
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 28th July 2009, 12:45
  2. Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 28th May 2007, 10:23
  3. PR mai mare sau aceeasi tip de continu
    De crisg în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 22nd March 2007, 08:17
  4. Multiple domenii pentru htaccess
    De Johnny21_J în forumul Server side
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 17th January 2007, 18:39
  5. Anchor diferit in aceeasi pag.
    De too_night în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 20th July 2006, 12:03

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •