Privacy e irelevant. Google stie cine detine domeniul chiar daca ai privacy.Muta domeniile la name.com unde ai privacy gratuit.
Privacy e irelevant. Google stie cine detine domeniul chiar daca ai privacy.Muta domeniile la name.com unde ai privacy gratuit.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Eu nu cred ca vor fi probleme , dimpotriva , daca nu vei face excese , tema comuna a siteurilor le va favoriza pe fiecare in parte .
Ce inseamna exces ? Aici e greu de fixat o limita masurabila . Ca sa dau un exemplu , acelasi ownwer , acelasi IP , linking reciproc excesiv ,continut foarte asemanator ( portiuni copiate ) inseamna exces .
Acelasi owner ,alt IP , linking intre siteuri echilibrat , tematic si contextual , aceasi tema cu subnise diferite dar fara (portiuni de ) continut identic ( sau f asemanator ) nu inseamna exces , iar efectele vor fi pozitive .
Tema poate fi comuna , textul nu trebuie sa fie comun .
Aici e ca si sarea , e buna dar nu in exces .
Ultima modificare făcută de Broscoi; 2nd February 2010 la 09:59.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Am patit asta. Am fost contactat de o firma din SUA referitor la domenii pe care nu aveam nimic. Mailul pe care m-au contactat nu a fost cel de la inregistrare ci cel folosit la contact la alte site-uri. Deci firma respectiva nu numai ca a stiut ce site-uri am, dar a stiut si ce alte domenii am inregistrat, chiar daca nu le-am folosit (nu stiu daca e clar). Toate domeniile aveau privacy prin Domains By Proxy.
Cred ca asta cu privacy e pentru catei, registrarii mari au acces la toate datele.
Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.
Uite ce am gasit aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Domain_privacy
Deci s-ar putea ca firma respectiva sa se fi interesat in mod special de contul tau. Si daca cei de la Domains by Proxy fac asta, nu inseamna ca este o regula. Cel putin eu sper sa nu fie...Personal information is typically collected by these registrars to provide the service. And to some, registrars like Domains by Proxy take little persuasion to release so-called 'private' information to the world, requiring only a phone request or cease and desist letter.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)