Privacy e irelevant. Google stie cine detine domeniul chiar daca ai privacy.Citat:
Muta domeniile la name.com unde ai privacy gratuit.
Versiune printabilă
Privacy e irelevant. Google stie cine detine domeniul chiar daca ai privacy.Citat:
Muta domeniile la name.com unde ai privacy gratuit.
Eu nu cred ca vor fi probleme , dimpotriva , daca nu vei face excese , tema comuna a siteurilor le va favoriza pe fiecare in parte .
Ce inseamna exces ? Aici e greu de fixat o limita masurabila . Ca sa dau un exemplu , acelasi ownwer , acelasi IP , linking reciproc excesiv ,continut foarte asemanator ( portiuni copiate ) inseamna exces .
Acelasi owner ,alt IP , linking intre siteuri echilibrat , tematic si contextual , aceasi tema cu subnise diferite dar fara (portiuni de ) continut identic ( sau f asemanator ) nu inseamna exces , iar efectele vor fi pozitive .
Tema poate fi comuna , textul nu trebuie sa fie comun .
Aici e ca si sarea , e buna dar nu in exces .
Am patit asta. Am fost contactat de o firma din SUA referitor la domenii pe care nu aveam nimic. Mailul pe care m-au contactat nu a fost cel de la inregistrare ci cel folosit la contact la alte site-uri. Deci firma respectiva nu numai ca a stiut ce site-uri am, dar a stiut si ce alte domenii am inregistrat, chiar daca nu le-am folosit (nu stiu daca e clar). Toate domeniile aveau privacy prin Domains By Proxy.
Cred ca asta cu privacy e pentru catei, registrarii mari au acces la toate datele.
Uite ce am gasit aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Domain_privacy
Deci s-ar putea ca firma respectiva sa se fi interesat in mod special de contul tau. Si daca cei de la Domains by Proxy fac asta, nu inseamna ca este o regula. Cel putin eu sper sa nu fie...Citat:
Personal information is typically collected by these registrars to provide the service. And to some, registrars like Domains by Proxy take little persuasion to release so-called 'private' information to the world, requiring only a phone request or cease and desist letter.