Tind sa cred si eu ca BR influenteaza intr-un fel sau altul , acesta fiind un feedback al utilizatorului.
Tind sa cred si eu ca BR influenteaza intr-un fel sau altul , acesta fiind un feedback al utilizatorului.
Just me!
va spun o chestie din proprie experienta.
am un site pe care trimit trafic related si are bounce rate mic cam de 11% pana la 19% si google tot nu a clasat siteul si e undeva prin coada la cautarea pe care o fost optimizat, adevarul e ca nu s-a muncit la optimizare deloc, dar totusi ar fi trebuit doar din programare sa ia pagina 3-4 ...
sunt convins ca google ia in calcul si BR dar nu are cum sa isi dea seama decat daca surferii dau back, insa acestia is foarte putini care dau back..., majoritatea incarca din nou sau incearca o cale prin care sa urmeze un alt linlk
Aici gasesti cele mai tari Jocuri cu masini si mai poti juca alte Jocuri Gratis
@voidcode: Un site neoptimizat nu prea are cum sa obtina pozitii bune in SERPs (search engine results pages), chiar daca are bounce rate mic. Pozitiile si le obtine prin folosirea de cuvinte-cheie in locurile... cheie.
Cred ca citisem la un moment dat pe SEOmoz cum ca bounce rate n-ar fi un factor direct de influentare a pozitiilor in SERPs, insa nu e nimic batut in cuie. Pana la urma, bounce rate reprezinta masura in care vizitatorii sunt multumiti de site-ul tau, iar daca rata de parasire a acestuia este prea mare, ar trebui scazuta, indiferent daca "vede" Google sau nu.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)