nici eu nu cred ca bounce rate-ul influenteaza pozitia in serp, mai ales cand din ce in ce mai multe site-uri folosesc ajax, userul poate sa dea 2-3 clickuri si landing page-ul sa nu se schimbe...ca sa nu mai vorbim de site-urile in flash...
p.s.: nu are cum sa stie bounce rate-ul decat daca instalati analytics-ul...poate si din cauza asta il promoveaza si il ofera gratis ca sa foloseasca datele din el pt pozitionarea
![]()
Cred ca Google isi da seama daca un site e in flash sau nu si, deci, este relevant bounce-ul.Apoi, legat si de ce ai scris in P.S., nu cred ca Google se raporteaza la bounce-ul din Analytics ci la comportamentul user-ului pe pagina de cautare (pe ce site intra, cat sta acolo, daca se intoarce in pagina de rezultate sau nu si, daca se intoarce, pe ce alt rezultat intra, cat sta acolo, mai mult sau mai putin decat prima data etc).
Nu am testat teoria asta dar logica si experimentele altora imi spun ca pozitia in serps poate fi influentata de comportamentul user-ilor pe pagina de rezultate si pe site.
Scriu si citesc curiozitati si ascult Michael Jackson.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)