Am stat si m-am gandit in aceste zile daca folosesti cuvintele cheie sa zicem ale concurentei din view source .Eu o vad ca si cand te-ai folosi de o descoperire stiintifica .
O poate folosi oricine fara sa de-a socoteala .
Am stat si m-am gandit in aceste zile daca folosesti cuvintele cheie sa zicem ale concurentei din view source .Eu o vad ca si cand te-ai folosi de o descoperire stiintifica .
O poate folosi oricine fara sa de-a socoteala .
Am 2 siteuri in turism : Tomis Travel si Oferte Antalya
Da, poti fura keyword-urile din sursa unui site, daca si le-a pus in meta keywords. Dar la fel de bine poti sa dai o privire pe la titlurile paginilor si sa vezi ce keywords foloseste. Insa, de unde stii ca si tu vrei sa optimizezi exact pe cuvintele respective? Cel mai bine e sa iti iei 2-3 ore liber si sa faci un keyword research organizat, sa imparti keyword-urile pe principale, secundare si long tail, sa vezi ce concurenta ai la fiecare si unde poti ajunge pe prima pagina. A doua pagina de-abia conteaza in cazul multor keyword-uri.
poti folosi atat timp cat sunt intr-o ordine diferita de cea a siteului , si sa nu contina date si nume la fel ca la concurentul tau
ex. :
site key concurent: atv Bacau, scooter bacau, Marcicasrl Bacau
site key clona: scooter bacau, atv Bacau, Marcicasrl Bacau
toate bune si frumoase pana la "Marcicasrl" este numele firmei concurente,asta am intalnit la un client de al meu , felicitari concurentei
, copiati dar macar copiati cu cap
![]()
Ultima modificare făcută de redesign; 7th July 2008 la 21:39.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)