Mi s-a parut interesant si articolul acesta: How & Why You Should
Perform An SEO Audit On Your Website
Deci nimeni de pe forum in afara de Eugen nu vrea sa ajute cu sugestii sau schimb de seo audit-uri cu mine? Bad boys, bad boys.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Eh acum avem pe ce sa discutam.
Ce as mai adauga eu la modelul de audit a lui Tudi: hosting/server (headere, locatie, vecini, etc) si mai amanuntita partea de cod html/css/js
In general nu cred ca este vorba de faptul ca oamenii nu vor sa ajute cu sugestii, ci mai de graba de faptul ca multi nu au o structura pe care se lucreze in mod constant.
Am sa recunosc ca nici eu nu mai am template bine definit in momentul de fata, insa ca si niste sugestii eu cred ca aici este o lista foarte buna de lucruri care poate sa le contina un audit in functie de proiect, mai ales daca site-ul este deja sus.
De acord cu Mircea. Si eu ma simt nevoit de multe ori sa ma adaptez site-ului in cauza cand fac un audit, desi incerc sa pastrez in mare structura analizei pe un template.
Pentru a nu uita nici un element din analiza, putem folosi si un mic cheat sheet, cum e acesta :
http://www.seomoz.org/blog/the-web-d...eo-cheat-sheet
![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)