Stiu ca s-a mai mai discutat, chiar eu am recomandat sa se foloseasca subdomenii in cazul unui site cu continut diferit, din mai multe domenii (forum, anunturi, stiri....) dar acum sunt nevoit sa fac invers.
M-am saturat de instalat de fiecare data cate un script pt fiecare subdomeniu pe care il dezvolt, si m-am gandit sa renunt la subdomenii si sa instalez un singur script de unde administrez tot continutul siteului.
Adica nu voi mai avea:
stiri.site.com
downloads.site.com
forum.site.com
.................
ci voi avea
site.com/stiri/
site.com/downloads/
site.com/forum/
.................
Stiu ca pt Google subdomeniile sunt tratate ca domenii separate si linkurile dinspre subdomenii sunt tratate ca linkurile dinspre siteuri diferite (nu conteaza f mult pt ca sunt pe acelasi IP, dar cat de cat conteaza), deci din punctul asta de vedere as pierde.
Mai sunt si alte pierderi daca renunt la acest format al siteului (dpdv al indexarii in gooogle)?
Din cate am vazut, singurul mare site din RO care nu foloseste subdomenii pt fiecare categorie a siteului este www.roportal.ro , celelalte mari siteuri (softpedia, rol, acasa...) folosesc subdomenii.
Sper ca ati inteles ce vreau sa zic. Daca am mai mult de pierdut sau mai mult de castigat in caz ca pun tot continutul organizat pe subdirectoare.
Gabriel.

Răspunde cu citat