Eu nu am venit aici să mă cert. Dacă voi ziceţi că aşa e, înseamnă că aşa o fi. Eu îmi păstrez opinia: mai întâi on. Şi atâta timp cât ceva mai poate fi făcut pe pagină, de ce nu? De ce să sari direct la cumpărat linkuri mai ales când google nu prea agrează asta?
Dar cine se cearta? se discuta, sau daca nu-i ca tine ii scandal? Eu am spus parerea, danielu a spus-o, omu a inteles ce a vrut.
Si referitor la partea cu google nu prea agreaza asta, sunt deacord insa daca google nu stie ce faci tu?![]()
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Adaugarea de continut INTOTDEAUNA are de a face cu serps-ul... Mai ales daca vorbim de continut neelaborat si nefacut cu un anumit keyword in minte, si care sa aiba o consistenta buna in continutul respectiv.
Risti sa scazi relevanta keywordului pe care te clasezi bine din cauza ca nu va mai fi la fel de relevant si proeminent mai ales din cauza noului continut. Deci, da, conteaza si conteaza mult.
Pe de alta parte si eu sunt de aceeasi parere si vad lucurile in urmatoarea logica: on site si apoi off site, dar asta tine de modul in care fiecare isi organizeaza lucurile si pentru unii poate este mai bine sa inceapa cu off-ul... Discutabil, de la caz la caz.
Vorbind insa acum de cazul tau concret, unde deja ocupi locul 2 pe un keyword bun presupun, partea cu urcarea cu o pozitie mai sus NU are nimic de a face cu cresterea randamentului acelei pagini/keyword, ci mai degraba cu orgoliul tau de a fi pe locul 1, si atat.
Locul 1 nu iti va aduce foarte mult in plus, este aproape insesizabila schimbarea, si probabil daca o sa ajungi acolo, mai tarziu te vei intoarce in acest topic sa o "spui" cu manuta ta.
La fel, efortul de a concepe continut elaborat si relevant + cumpararea de linkuri de pe pagini autoritative in domeniul tau + efortul de a aduna IBL-uri one way relevante, care sa iti dea si tie din puterea lor, privit ca si investitie, de timp si bani, nu se va justifica. Ce ai acum cu locul 2 vei avea si atunci cu locul 1.
Ce as face eu daca totusi ma incapatanez sa ajung pe locul unu de pe doi... In primul rand m-as asigura ca optimizarea on-page este ca la carte, si aici fiecare intelege ce vrea.
Apoi, as aduna IBL-uri, cu ancora pe cuvantul respectiv, de preferat din articole (linkuri din continut), de pe siteuri cat mai relevante in domeniul meu.
As evita linkurile site wide, care ar putea sa strice echilibrul deja existent si s-ar putea sa se intoarca in defavoarea ta. Nu esti in pozitia in care sa vrei sa testezi asta...
Cam atat as face si as astepta sa vad schimbari, urmand apoi sa iau alte decizii, in functie de rezultate...
Succes si poate revii sa ne spui ce ai facut, cum ai facut si mai ales ce ai obtinut...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Toto a punctat foarte bine cum ar trebui procedat.
Referitor la discutia cu Doro eu nu sunt de acord cu nici una din urmatoarele 2variante
1. Nişte content ar mai merge băgat pe prima pagină, eventual sub sau deasupra imaginii de pe prima pagină sau chiar în sidebar.
2. Apoi dacă ai content nu strică să bagi meta title, description şi tags (la Title şi la tags poţi să introduci camuflat şi "rafturi depozite").
1. E posibil sa afecteze design-ul deci sa piarda vizitatori sau interesul lor - no way.
2. Avand in vedere ca pagina care iese la cautari este index-ul , nu este indicat sa schimbi titlul sau descrierea doar sa urci o pozitie pentru un cuvant cheie. De asemenea daca ar fi schimbate niste titluri ale altor pagini exista riscul ca o alta pagina sa fie indexata si sa apara in motor poate chiar pe o pozitie inferioara in locul indexului. Astfel pierzi de 2 ori: pagina respectiva probabil e mai putin atractiva decat main page iar pozitia poate sa scada in loc sa creasca.
*Nu stiu la ce tag-uri te referi.
Cam atat referitor la subiectul asta dpmdv.
Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)