articolele respective sunt o creatie intelectuala, si, dupa cum e si normal, sunt protejate de legea copyrightului.
si nu,nu e nevoie sa scrie in 10 locuri ca nu pot fi (pre)luate fara acordul scris, se subintelege.
articolele respective sunt o creatie intelectuala, si, dupa cum e si normal, sunt protejate de legea copyrightului.
si nu,nu e nevoie sa scrie in 10 locuri ca nu pot fi (pre)luate fara acordul scris, se subintelege.
Exact. In lege scrie clar ca daca nu este specificat altfel, orice creatie prezentata in orice forma (digitala, palpabila, etc) este proprietatea intelectuala a celui care a creat-o si autorul este sigura persoana care are drept total de folosinta si de a transmite dreptul de folosinta si/sau proprietate altcuiva.
Si pana la urma, voi cu cine tineti? Cu noi, mai exact cu voi, sau cu unul care fura cu nerusinare?
In fiecare zi apareti cate unul cu cate un thread in sectiunea forumului dedicata furtului... "Ala mi-a furat nu stiu ce...", "ala mi-a copiat aia si aia..." ... Si acum cand se descopera ca unul a furat din ceea ce voi ati realizat - aceasta comunitate este realizata de voi, nu de mine, nu de cristi, nu de altii, de voi si de noi toti la gramada! - incepeti sa aruncati cu : aia nu e scrisa in regulament, etc...
Hai sa judecam la rece, chiar daca afara sunt 45 de grade...
Nici eu nu as merge pana la proces, insa cumva trebuie sa inteleaga lumea ca aici nu e codru...
Ultima modificare făcută de Toto; 30th June 2008 la 17:13.
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)