Ti-ai gasit cu cine sa e asociezi si tu.
Ti s-a explicat ca "prosteala" nu merge la toti, dar tu tot insisti, cauti confirmarea ca tu esti ala bun. Eu unul sunt prea batran pentru a mai "gusta" povestile astea.
Tu sufli si in iaurt, cauti peste tot "prosteala", acu pe bune, nu se poate sa fin si oameni inainte de a fi mari maesti? [ Nu ma refer la tine personal. Nu am nimic cu tine, nu-ti port pica, dar cand cred ca am dreptate, merg pana in panzele albe, iar in ceea ce priveste atitudinea fata de noii veniti, cred ca am dreptate, ar trebui sa aveti cel putin omenie si sa nu-i mai bombardati cu rosii. Una este sa recupereze cateva zeci de negative de la user "normali" si alta e sa recupereze sutele de la cei cu reputatie] !Am zis!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Cauta tu un user caruia i-am dat reputatie negativa pentru ceva serios, util, pentru o parere sincera sau gratis. Dar ai grija, sa ai incredere in el, ca eu pot demonstra daca am dat sau nu respectiva reputatie.
Apoi, nu e vorba de suflat in iaurt. Stii foarte bine ca ai inceput cu stangul pe forum, fix cu o prosteala usor de verificat. Dar probabil nu recunosti nici astazi cum a sat treaba. Intre timp ai mai incercat una-doua, deci scuza-ma daca nu te judec obiectiv la fiecare postare. Mai ales cand o intorci din mers asa.
Asa ca da, hai sa fim oameni inainte de a vorbi despre omenie si despre dreptate.
Daca te referi la aia cu hostingul asa este - nu era al meu si era usor de verificat la whois, la 100 de domenii cate am banuiesc ca nu era greu de vazut ca nu e al meu, da in fine, nu mai are importanta. Un lucru e cert, eu cu prosteala nu umblu, altfel de mult nu mai eram pe forum. Ce vand eu aici e un fel de gluma, bani de hosting, prostii in general, iar daca iti aduci aminte problema cu mine este de la faptul ca am sustinut colega - cauta si ai sa vezi. Imi pare rau ca nu-i mai gasesc profilul, parca trandafir sau asa ceva. Nu am spus niciodata ca-s usa de biserica sau sfant, dar de priceput pricep repede ce vor unii sau altii sa zica sau sa faca.
Daca te referi la faptul ca am avut toata familia pe forum, iarasi Nikita poate confirma, iar faptul ca sunt azi in HU, maine in DE si apoi la Campina, apoi in MD, o vezi si tu dupa IP-uri. Poate pare prosteala faptul ca cineva se plimba prin tari diferite, da asta e.
Dar cum aici nu e vorba de mine sau de tine ci de a fi mai omenosi cu astia noi - poate reusim sa ajungem la un compromis.
Nici nu cred ca ai facut asa ceva, altfel nu ai mai fi moderator, totusi suntem pe SeoPedia!Cauta tu un user caruia i-am dat reputatie negativa pentru ceva serios, util, pentru o parere sincera sau gratis. Dar ai grija, sa ai incredere in el, ca eu pot demonstra daca am dat sau nu respectiva reputatie.
LE: am gasit: Stefania!
LEE: pentru ca am mai avut discutiile astea si tot se fac "unii" ca au uitat care e problema de la care s-a plecat, uite aici!
Ultima modificare făcută de Rapsodia; 29th July 2015 la 18:44.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Mai oamenilor ce aveti tot cu market ? EU NU VREAU SA AJUNG IN MARKET ... detin website-uri pe adult de 200k pe zi , detin unul dintre site-urile cele mai mari de download din ROMANIA , detin ceea mai mare comunitate si plaja de pagini de facebook din Romania, NU AM NEVOIE DE MARKET PENTRU 10 euro sau link-uri , ancore si ce naiba se mai vinde pe acolo , nu am dreptul sa postez la oferte gratuite ca va dadeam materiale de acum pentru 2 ani.
Nu ma intereseaza pe mine de reputatie , cand un om iti vine in casa ii pui ce ai mai bun pe masa , la voi il da-ti afara pentru ca sunteti voi mai ... jmek ... Dar uitati ca traiti din alocatie , paznic , sau cine stie ce altceva si vorba lui Tom ... uni dintre voi va credeti cei mai buni seo-ist de la scara, Nu am nimic de vanzare , asa ca incetati sa mai catalogati.
Aici regulile sunt pentru fraieri , nu pentru reastul.
Ma uit pe fiecare categorie in parte , abuzuri abateri de la regulament cu zecile vezi pe cineva sa se ocupe de ele? NU , de ce si-ar bate capul ?
Dan ... Dan este un fel de cireasa de pe coliva , ii place dezbateriile si nu munca , m-am uitat in postarile lui ... din primele 200 si ceva de posturi nu prea am gasit ceva benefic inafara de barfa.
Nu sunt eu nici cel mai destept , dar nici cel mai idiot , nu am cerut la nimeni nimic , nu vand nimic , nu vreau sa cumpar nimic, pur si simplu colind peste thread-uri in cautare de informatii ce eu consider benefice pentru mine.
Am postat unele lucruri la free-uri ca sa nu intru in contradictorii pe alte segmente , pe aici sunt utilizatori cu website-uri de 200 unici pe zi .. nu ne putem compara cu ei.
AM INCHEIAT , deja devine o mizerie de thread o balacareala fara rost si inutila... ii las pe altii sa decida ... sunt altii mai destepti
atunci?
vrei sa citesti? se poate fara cont..
vrei sa intrebi?.. ai intrebat ceva pertinent si nu ai primit raspuns? n-as zice
explica-ne mai clar ce vrei de la seopedia si poate vom gasi o solutie..
btw, ai scris in o gramada de locuri si ai sarit tocmai peste locul prin care erai obligat de regulament sa treci.. (tocmai tu.. care te plangi ca nu se respecta regulamentul)
altfel.. poate ai gresit forumul.. (se mai intampla.. am mai vazut..)
Ai citit primele mele 200 de posturi? Wow, Ai o problemă se pare și mă tem că pe seopedia nu este clinica potrivită.
Dar văd că ești firmă serioasă, cât vrei pe luna, ca salariu, sa fii moderator?
Trust, but verify.
Ti-am dat un negativ pentru aceste injurii fata de un alt utilizator si nu pentru ca nu ai pus virgula.
Mai intrebi de ce primesti negativ? Poti sa fi cel ma bogat om din tara cu cele mai bune siteuri dar daca asa vorbesti in mod sigur nu stii cum sa te comporti intr-o comunitate.
Auzi la el. Sa nu fiti rasisti ca el e bulgar. De cand sunt bulgarii o rasa diferita de romani ca sa aduci rasismul in discutie?
De-abia acum am realizat ca Tethys isi face veacul de cateva zile si pe alt forum unde fac toti misto de el pentru ca posteaza numai tampenii ca sa obtina like-uri in sistemul intern, unele dintre tampenii fiind postate tot de el si pe seopedia. Culmea coincidentei si forumul respectiv are sectiune de market, doar ca acolo nu il voi mai lasa eu sa-si faca veacul. Ignorati-l. E doar un alt caz de attention whore care debiteaza ineptii ca cea de aici, dupa care vedem alte aberatii aici. Ba o da ca e incepator, ba ca e regele paginilor facebook din Romania. Ba are 200K pe zi trafic adult, ba are 60k pe zi.
Pot sa te ating sa vad daca esti real?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)