O sa-ti raspund la ce pot:

Postat în original de
Tethys
Salut, sunt nou in comunitatea seopedia , am ajuns aici datorita cautarilor pe google fie de pe teritoriul Romaniei fie de pe teritoriul Bulgariei ( sunt bulgar si sper a se lasa rasismul la o parte si scuzati limba mea romana )
- Aceasta comunitate este magnifica plina de posturi interesante si intradevar mult mai usor de a invata ceva bun si util + utilizatori experimentati
Este ok, tocmai datorita celor vechi si cu reputatie. Reputatia nu vine pe vorbe frumoase si pe complimente (multi o dau, dar e inutila). Asa ca acum ai raspunsul la o parte din problemele clasice legate de reputatie.

Postat în original de
Tethys
- Foarte multi utilizatori ofera reputatie negativa doar ca asa vor ei ( reputatia ar trebui urmata de un motiv foarte bine intemeiat ... nu pe motivul reputatie negativa ca nu mi-a placut cum ai pus virgula )
E dreptul tau sa oferi reputatie cum vrei, asa ca nu inteleg de ce vrei sa limitezi acest drept. Faptul ca oferi pozitiva sau negativa, e teaba ta. Ca sa ajungi la reputatie pozitiva e destul de greu, dar se poate.

Postat în original de
Tethys
- Foarte multi utilizatori confunda forumul acesta cu OLX , dar totusi aceia ce condamna sunt primi in market place... ( usor penibil )
Aici sunt de aceeasi parere cu tine. Forumul e plin de anunturi junk, se vand link-uri si servicii junk, dar se aplica regula de mai sus. Fiecare are dreptul sa faca ce vrea (in limita regulamentului), iar asta implica si vanzarile.
Nu te obliga nimeni sa cumperi junk, poti cumpara doar ce doresti.

Postat în original de
Tethys
- Foarte multi utilizatori chiar daca intrebi o tampenie ... ( cum aprind calculatorul ) toti sar cu jigniri si ras .. totusi acest forum este o familie virtuala unde se impartasesc experiente , nu uitati ... candva ati fost si voi la fel ... ) nu inseamna daca sunteti mai destepti sau aveti mai multe posturi sunteti si in situatia in care puteti rade de acela ce nu stie sau in a il jigni
DA "Se impartasesc", dar cand unii doar ofera si altii au pretentia ca trebuie sa primeasca, atunci apar problemele.
Nu e nimeni mai destept sau mai prost, suntem doar mai satui/plictisiti si consideram ca search-ul este primul lucru pe care cineva interesat de seo trebuie sa-l stie. Daca nu se poate cauta pe forum si se prefera un post nou, atunci da, iti iei 2 palme "virtuale".
Rasul este foarte bun pentru sanatate! Cine poate "gusta" o gluma, are doar de castigat. "Caterinca" nu este pentru oricine, ai nevoie de ceva in plus sa poti "prinde" o gluma inteligenta sau sa faci una.
Jingirea este un termen subiectiv. Eu daca iti spun ca ai site-ul praf, te consideri jignit. Daca iti spun ca ceea ce crezi tu ca este seo, nu are legatura cu realitatea, iar esti jignit.
Am lucrat cu multi de pe forum, fiecare "cel mai bun seo-sit de la el de la scara" pana cand dai de unul care iti explica cu argumente si demonstrat ca nu numai ca nu mai stai la tine la scara, dar esti complet in spatiu. Da, asta se considera tot jignire.
Nu cred ca seopedia si-a propus sa devina o comunitate de victime. Cred ca toti ne dorim calitate pe forum, dar asta nu se poate obtine cu victime si complexati.

Postat în original de
Tethys
- Chiar daca uni nu au foarte multa scoala dar sunt dornici de a invata ceva , poate nu au avut posibilitatea de o educatie buna , si doresc sa faca o cariera in domeniul acesta ... nu trebuie jignit si criticat .. poate acel om se hraneste cu acel corn primit la scoala. ( Incercati sa nu mai judecati )
Da, viata e dura. Ghici ce? E la fel pentru toti.
Daca vrei sa inveti, poti invata orice, internetul este foarte ieftin. Dar daca vrei sa dai vina pe cineva pentru problemele personale, poti incepe cu BOC, BASA, PONTA si nu ma supar sa ma treci si pe mine pe lista.

Postat în original de
Tethys
Am avut surpriza sa mi-se comunice sa nu mai deschid posturi pentru ca voi atrage reputatie negativa daca intreb prea multe lucruri sau raspund la mai multe lucruri ... si am intrebat un ambassador daca exista o asemenea restrictie si am aflat ca NU ... dar totusi ...
Daca incerci sa te uiti peste posturile tale o sa gasesti: inutil, inutil, torrent, filelist, imagini fara specificatia drepturilor de autor, inutil, cearta, cearta, inutil.
Deci da, e posibil sa ai restrictii.
Cred ca unii dintre voi chiar nu pricep ceva esential. Valoarea seopedia este data de useri si continut, iar toti suntem catalogati pe baza posturilor de pe forum. Cand umpleti forumul de tampenii, ne faceti pe toti sa parem tampiti.

Postat în original de
Tethys
patori si o sa fim in continuare ... incercati pentru cei ce sunt rookie ... a fi ingaduitori cu ei , si nu ma refer doar la persoana mea ... si nu cred ca sunt singuru ce expune aceste lucruri ... dar eu am considerat sa fiu fairplay si sa scriu despre ele.
Eu nu sunt ingaduitor cu baiatul meu, am pretentii de la el, vreau sa-l ajut sa invete si sa se descurce singur. Il las sa se chinuie, sa invete din greseli, sa evolueze, pentru ca altfel o sa ajunga o victima.
De ce as avea timp si ingaduinta pentru un user care posteaza doar tampenii?
-------------------------
Pentru toti userii noi am o recomandare. Vorbiti cu Floki, este fix genul de user care a reusit sa se integreze rapid, cu toate problemele de mai sus.
Si el a inceput cu stangul, eu i-am dat negativ. El a raspuns printr-un atac la persoana, gen: Hello, iar daca a vazut ca "caini latra, ursul trece", a inceput sa inteleaga cum merge forumul si isi vede de treaba.
Sigur are boala pe mine, dar este un lucru bun pentru el.
Se poate trai si pe forumul asta! Tu ce crezi, rezisti?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.