Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 21

Subiect: Problema/Dilema/Rugaminte/HELLLPPPPP

Tethys este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th July 2015
    Vârstă
    36
    Posturi
    42
    Putere Rep
    0

Question Problema/Dilema/Rugaminte/HELLLPPPPP

Salut, sunt nou in comunitatea seopedia , am ajuns aici datorita cautarilor pe google fie de pe teritoriul Romaniei fie de pe teritoriul Bulgariei ( sunt bulgar si sper a se lasa rasismul la o parte si scuzati limba mea romana )
    - Aceasta comunitate este magnifica plina de posturi interesante si intradevar mult mai usor de a invata ceva bun si util + utilizatori experimentati
    Probleme:
    - Foarte multi utilizatori sunt aici doar sa critice , jigneasca sau pentru a face pe interesanti , urmarind prin sumedenia lor de posturi din 300 gasesc utile 4 ( acelea fiind la inceput ) restul doar de dragul de a fi postate
    - Foarte multi utilizatori ofera reputatie negativa doar ca asa vor ei ( reputatia ar trebui urmata de un motiv foarte bine intemeiat ... nu pe motivul reputatie negativa ca nu mi-a placut cum ai pus virgula )
    - Foarte multi utilizatori confunda forumul acesta cu OLX , dar totusi aceia ce condamna sunt primi in market place... ( usor penibil )
    - Foarte multi utilizatori chiar daca intrebi o tampenie ... ( cum aprind calculatorul ) toti sar cu jigniri si ras .. totusi acest forum este o familie virtuala unde se impartasesc experiente , nu uitati ... candva ati fost si voi la fel ... ) nu inseamna daca sunteti mai destepti sau aveti mai multe posturi sunteti si in situatia in care puteti rade de acela ce nu stie sau in a il jigni
    - Inteleg moderatori/administratori sunt extrem de ingaduitori pentru ca in fond nu se poate nici taia in carne vie pentru ca nu va fi ok ... dar totusi o asprime a regulilor nu ar strica
    - oferte gratuite --- am dorit astazi sa pun pentru social media 2000 de poze funny cu mesaj pentru ca foarte multi am vazut ca activeaza pe retelele de facebook si am vrut sa le fac o bucurie sa nu se mai chinuie sa posteze ( detin o plaja foarte mare de pagini din facebook )
    - Inteleg ca , Vbulletin este foarte restrictiv dar daca este nevoie il pot rescrie eu in aproximativ 12h si il pot face sa danseze
    - Chiar daca uni nu au foarte multa scoala dar sunt dornici de a invata ceva , poate nu au avut posibilitatea de o educatie buna , si doresc sa faca o cariera in domeniul acesta ... nu trebuie jignit si criticat .. poate acel om se hraneste cu acel corn primit la scoala. ( Incercati sa nu mai judecati )
    - Inteleg efectul de turma
    Am avut parte si de primiri extrem de calduroase de la utilizatori ce sau prezentat au sarit in ajutor fie si in privat si le multumesc pe aceasta cale.
    Am avut surpriza sa mi-se comunice sa nu mai deschid posturi pentru ca voi atrage reputatie negativa daca intreb prea multe lucruri sau raspund la mai multe lucruri ... si am intrebat un ambassador daca exista o asemenea restrictie si am aflat ca NU ... dar totusi ...
    Cu toti am fost incepatori si o sa fim in continuare ... incercati pentru cei ce sunt rookie ... a fi ingaduitori cu ei , si nu ma refer doar la persoana mea ... si nu cred ca sunt singuru ce expune aceste lucruri ... dar eu am considerat sa fiu fairplay si sa scriu despre ele.
    ( Nu doresc sa isi expuna toata lumea punctul de vedere pentru ca unele sunt retinute , si multumesc tuturor pentru rep - pentru acest post )
    Ultima modificare făcută de Tethys; 28th July 2015 la 22:43.

Petronel D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    16th November 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    552
    Putere Rep
    24

Implicit

S-au mai facut topicuri de genul pe aici. Nu se rezolva nimic...

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th July 2015
    Vârstă
    36
    Posturi
    42
    Putere Rep
    0

Implicit

Am observat , destul de multe nereguli pe aici , pana si un super moderator ofera reputatie negativa daca te legi de amici lui ... De tot rasul dar si de plans ... dar normal se merge pe premiza cainele latra ursul merge ...
    Nimeni nu se oboseste sa faca nimic ... doar atunci cand sunt provocati li-se incrunta fruntile inteligente de paznici.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Mon ami, tu de regula cand intri intr-o casa straina te apuci sa ii spui gazdei ca are copii urati? Intreb si io, de curiozitate.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

e o practica destul de comuna sa te iei de regulamentul unui forum, sa explici oamenilor ce si cum sa scrie, cum sa se comporte. Mai ales cand nu te-a intrebat nimeni nimic. e perfect normal si de bun simt. continua.
    Trust, but verify.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    27th July 2015
    Vârstă
    36
    Posturi
    42
    Putere Rep
    0

Implicit

Salut, Nu este o practica deloc comuna , daca sunteti constienti de acest lucru incercati sa faceti ceva .. este usor de vorbit si nu de fapte, mi-au ajuns destule contradictori astazi , fiecare vede dreptatea in felul sau

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Daca nu iti place aceasta comunitate, nu inteleg ce te opreste sa ne parasesti. My 2 cents.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

O sa-ti raspund la ce pot:

Citat Postat în original de Tethys Vezi Post
    Salut, sunt nou in comunitatea seopedia , am ajuns aici datorita cautarilor pe google fie de pe teritoriul Romaniei fie de pe teritoriul Bulgariei ( sunt bulgar si sper a se lasa rasismul la o parte si scuzati limba mea romana )
    - Aceasta comunitate este magnifica plina de posturi interesante si intradevar mult mai usor de a invata ceva bun si util + utilizatori experimentati
    Este ok, tocmai datorita celor vechi si cu reputatie. Reputatia nu vine pe vorbe frumoase si pe complimente (multi o dau, dar e inutila). Asa ca acum ai raspunsul la o parte din problemele clasice legate de reputatie.

- Foarte multi utilizatori ofera reputatie negativa doar ca asa vor ei ( reputatia ar trebui urmata de un motiv foarte bine intemeiat ... nu pe motivul reputatie negativa ca nu mi-a placut cum ai pus virgula )
    E dreptul tau sa oferi reputatie cum vrei, asa ca nu inteleg de ce vrei sa limitezi acest drept. Faptul ca oferi pozitiva sau negativa, e teaba ta. Ca sa ajungi la reputatie pozitiva e destul de greu, dar se poate.

- Foarte multi utilizatori confunda forumul acesta cu OLX , dar totusi aceia ce condamna sunt primi in market place... ( usor penibil )
    Aici sunt de aceeasi parere cu tine. Forumul e plin de anunturi junk, se vand link-uri si servicii junk, dar se aplica regula de mai sus. Fiecare are dreptul sa faca ce vrea (in limita regulamentului), iar asta implica si vanzarile.

Nu te obliga nimeni sa cumperi junk, poti cumpara doar ce doresti.

- Foarte multi utilizatori chiar daca intrebi o tampenie ... ( cum aprind calculatorul ) toti sar cu jigniri si ras .. totusi acest forum este o familie virtuala unde se impartasesc experiente , nu uitati ... candva ati fost si voi la fel ... ) nu inseamna daca sunteti mai destepti sau aveti mai multe posturi sunteti si in situatia in care puteti rade de acela ce nu stie sau in a il jigni
    DA "Se impartasesc", dar cand unii doar ofera si altii au pretentia ca trebuie sa primeasca, atunci apar problemele.

Nu e nimeni mai destept sau mai prost, suntem doar mai satui/plictisiti si consideram ca search-ul este primul lucru pe care cineva interesat de seo trebuie sa-l stie. Daca nu se poate cauta pe forum si se prefera un post nou, atunci da, iti iei 2 palme "virtuale".

Rasul este foarte bun pentru sanatate! Cine poate "gusta" o gluma, are doar de castigat. "Caterinca" nu este pentru oricine, ai nevoie de ceva in plus sa poti "prinde" o gluma inteligenta sau sa faci una.

Jingirea este un termen subiectiv. Eu daca iti spun ca ai site-ul praf, te consideri jignit. Daca iti spun ca ceea ce crezi tu ca este seo, nu are legatura cu realitatea, iar esti jignit.

Am lucrat cu multi de pe forum, fiecare "cel mai bun seo-sit de la el de la scara" pana cand dai de unul care iti explica cu argumente si demonstrat ca nu numai ca nu mai stai la tine la scara, dar esti complet in spatiu. Da, asta se considera tot jignire.

Nu cred ca seopedia si-a propus sa devina o comunitate de victime. Cred ca toti ne dorim calitate pe forum, dar asta nu se poate obtine cu victime si complexati.

- Chiar daca uni nu au foarte multa scoala dar sunt dornici de a invata ceva , poate nu au avut posibilitatea de o educatie buna , si doresc sa faca o cariera in domeniul acesta ... nu trebuie jignit si criticat .. poate acel om se hraneste cu acel corn primit la scoala. ( Incercati sa nu mai judecati )
    Da, viata e dura. Ghici ce? E la fel pentru toti.

Daca vrei sa inveti, poti invata orice, internetul este foarte ieftin. Dar daca vrei sa dai vina pe cineva pentru problemele personale, poti incepe cu BOC, BASA, PONTA si nu ma supar sa ma treci si pe mine pe lista.

Am avut surpriza sa mi-se comunice sa nu mai deschid posturi pentru ca voi atrage reputatie negativa daca intreb prea multe lucruri sau raspund la mai multe lucruri ... si am intrebat un ambassador daca exista o asemenea restrictie si am aflat ca NU ... dar totusi ...
    Daca incerci sa te uiti peste posturile tale o sa gasesti: inutil, inutil, torrent, filelist, imagini fara specificatia drepturilor de autor, inutil, cearta, cearta, inutil.

Deci da, e posibil sa ai restrictii.

Cred ca unii dintre voi chiar nu pricep ceva esential. Valoarea seopedia este data de useri si continut, iar toti suntem catalogati pe baza posturilor de pe forum. Cand umpleti forumul de tampenii, ne faceti pe toti sa parem tampiti.

patori si o sa fim in continuare ... incercati pentru cei ce sunt rookie ... a fi ingaduitori cu ei , si nu ma refer doar la persoana mea ... si nu cred ca sunt singuru ce expune aceste lucruri ... dar eu am considerat sa fiu fairplay si sa scriu despre ele.
    Eu nu sunt ingaduitor cu baiatul meu, am pretentii de la el, vreau sa-l ajut sa invete si sa se descurce singur. Il las sa se chinuie, sa invete din greseli, sa evolueze, pentru ca altfel o sa ajunga o victima.

De ce as avea timp si ingaduinta pentru un user care posteaza doar tampenii?

-------------------------

Pentru toti userii noi am o recomandare. Vorbiti cu Floki, este fix genul de user care a reusit sa se integreze rapid, cu toate problemele de mai sus.

Si el a inceput cu stangul, eu i-am dat negativ. El a raspuns printr-un atac la persoana, gen: Hello, iar daca a vazut ca "caini latra, ursul trece", a inceput sa inteleaga cum merge forumul si isi vede de treaba.

Sigur are boala pe mine, dar este un lucru bun pentru el.

Se poate trai si pe forumul asta! Tu ce crezi, rezisti?
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.789
    Putere Rep
    33

Implicit

Cand va spuneam ca asta e practica pe forum ziceai ca doar eu nu inteleg (desi inteleg perfect, de aceea si raspund cand cred ca este cazul, doar ca in prostia mea sper sa se schimbe ceva in bine).

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Intreb si eu, nu dau cu paru': se mai respecta regulamentul, sau e doar pentru cei proaspat veniti pe forum? Parca era un articol unde se interzicea postarea de chestii de genul celor de mai sus in Market.

Poate o fi ceva la etc si eu nu inteleg? Este a 3 oara cand faci asta Tom, mi se pare cel putin lipsa de respect din partea unui membru care desi spune ca discutam despre SEO si se ia de cei nou veniti, posteaza despre biciclete si tigari elegtronice.
    Tot aud aceiasi placa zgariata de patefon: cand intri intr-o casa, cand nu stiu ce .. de fapt e parca tocmai invers, cand iti intra un oaspete in casa, intai ii dai cu tifla, ca sa stie ca tu esti mare si tare, asa se simte cand dai prima oara cu ochii de unii dintre membri cu "pretentii".
    Oricat ati vrea unii sa va ascundeti dupa deget, aveti o placere bolnavicioasa sa-i "ardeti" pe noii veniti. Probabil ca unii dintre voi au prins greu niste chestii si acum in loc sa-i ajute pe cei novici, vor sa-i vada cum se chinuie singuri, iar cad nu le iese, banuiesc ca rad in fata oglinzii de satisfactie.

Gasisem undeva o chestie care explica exact de ce membri mai vechi au "obligatia" sa ridice forumul, nu sa spuna eu am facut acum 10 ani si nu mi-a pupat nimeni mana! Daca o gasesc o sa o postez, acum am treaba, dar o sa revin oricum. De aia au unii reputatie si buline verzi, ca sa aiba motiv sa ridice forumul, nu sa astepte sa-l ridice aia cu buline rosii!

Tethys ai rabdare, o sa uite de tine, nu te mai grabi sa postezi ca sa ajungi la Market, tot acolo o sa fie si peste 10 luni, nu-l ia nimeni. Iar daca nu uita, nu e bai, eu unul ma descurc si fara cei care doar pun contre - chiar si impotriva regulamentului [ pe care culmea tot ei il invoca ]. Back soon!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Ti-ai gasit cu cine sa e asociezi si tu.
    Ti s-a explicat ca "prosteala" nu merge la toti, dar tu tot insisti, cauti confirmarea ca tu esti ala bun. Eu unul sunt prea batran pentru a mai "gusta" povestile astea.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Dilema ... problema
    De Tethys în forumul Comunitatea Seopedia
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 28th July 2015, 19:05
  2. Rugaminte stergere topic
    De JoeDirt în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 28th September 2012, 21:05
  3. rugaminte - titlu thread gresit
    De Cipiot în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 21st April 2011, 12:41
  4. Rugaminte- wordpress blog
    De consulting în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 24th September 2007, 12:55
  5. Rugaminte
    De Cristian Mezei în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 30th December 2005, 01:48

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •