Citat Postat în original de Tom Vezi Post
Nu cred ca este ok ce cauti, pentru ca factura trebuie anexata la un contract.

In caz de probleme, contractul raspunde

Plus cei 19-40% (+ comision) pe care ii pierzi.

Cel mai bine este sa facturezi singur (se pot comanda servicii din orice tara din lumea asta) si dupa caz, facturezi si fara tva.
Intreb si eu, nu dau cu paru': se mai respecta regulamentul, sau e doar pentru cei proaspat veniti pe forum? Parca era un articol unde se interzicea postarea de chestii de genul celor de mai sus in Market.

Categoria Marketplace exista pentru a face vanzarile/cumpararile cat mai usoare si mai facile. In urma repetatelor probleme cu aceasta sectiune, am simtit nevoia sa cream o noua regula. In Marketplace, sunt INTERZISE orice fel de replici de genul "de ce vinzi ?"; "de ce asa scump ?"; "nu face 2 bani"; "dincolo era mai ieftin"; "crezi ca iei mai mult x$ cat ti-am oferit eu ?"; "Esti tepar"; "pai asa vindeam si eu 20 de website-uri". etc.
Poate o fi ceva la etc si eu nu inteleg? Este a 3 oara cand faci asta Tom, mi se pare cel putin lipsa de respect din partea unui membru care desi spune ca discutam despre SEO si se ia de cei nou veniti, posteaza despre biciclete si tigari elegtronice.