scuze pt off-topic Serban.
Paul..Apex...cine va baga mana in buzunar , ca nu inteleg?
Sunteti obligati cumva, intr-un fel sau altul sa cumparati vreunul din domenii?
scuze pt off-topic Serban.
Paul..Apex...cine va baga mana in buzunar , ca nu inteleg?
Sunteti obligati cumva, intr-un fel sau altul sa cumparati vreunul din domenii?
Recomand cu caldura serviciile oferite de Mutari mobila
Mie nu-mi baga nimeni mana in buzunar, nu m-am inclus in categoria celor mai putini experimentati. Sunt sigur insa ca pe Seopedia exista si useri care ar putea fi indusi in eroare de o astfel de "cosmetizare". Si eu am ofertat pe Sedo 1.400 euro pentru un nume de domeniu, dar nu cred ca asta este o informatie de care sa se foloseasca ulterior vanzatorul pentru a induce in eroare pe cei care sunt, spre exemplu, la prima achizitie a unui nume de domeniu sau site web. Si aici ma refer in mod special la cei care nu au experienta achizitionarii unor astfel de proprietati online.
Exemplul perfect este utilizatorul acestui forum care, in urma cu doar cateva ore, si-a exprimat foarte aprins ingrijorarea cu privire la modalitatea prin care se poate dovedi ca un nume de domeniu a trecut in proprietatea altei persoane, invocand, chipurile, ascunderea identitatii proprietarului prin serviciul WHOIS Privacy. Asadar, nu toata lumea stie ce reprezinta si cat de usor poate fi deazctivat un astfel de add-on.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)